Super snelle service!

Pak besteld en ziet er top uit. Fijn dat het zo snel bezorgd werd. Groot assortiment. Een aanrader.

Snelle levering, bestelling is zoals verwacht.

Ik heb op een doordeweekse avond mijn pak voor carnaval besteld. Op de website stond dat het pakket dan de volgende dag al binnen zou zijn, en dit was ook zo. Dit is ook de reden waardoor ik feestkleding365.nl zou aanbevelen. Het pak was ook zoals op de website stond beschreven. Dankzij de goede service en snelle levering kan ik mijn pak mooi aan tijdens carnaval dit weekend.

Kledij was reeds gedragen

Er waren waterplekken op het kleed, ook de zoom was vuil. Levering was zoals afgesproken.

Snel en netjes geleverd

Perfect in orde

Alles was perfect in orde! Van maf het bestellen tot aflevering was alles vlot verlopen!

Mooie jurk voor prima prijs

Mooie stof en degelijk in elkaar gezet. Tevens super snelle levering. Alles goed dus!

Leuk assortiment, goede webshop, snel geleverd, goede communicatie!!

Precies wat ik zocht!!

Twee super leuke carnaval kostuums ontvangen! Erg blij mee!

Snelle Levering, prima product

Was na een dag geleverd. Goede staat. Zoals op de website beschreven staat. Goede kwaliteit van product.

Super bedrijf, super service

Meerdere keren een bestelling geplaatst, iedere keer optijd en netjes geleverd. Echter alleen het retourneren kan wat makkelijker worden gemaakt.

Super shop

Snelle verzending!

Om 6 uur besteld en om 4 uur de volgende dag binnen!!! dat zie je niet vaak meer!

Komt afspraken na

Ze doen wat ze beloven. Overzichtelijke website. Pakket goed ontvangen.

Leuk pak volgende dag binnen!

Ben erg tevreden over het pak en de service

Betaalbare, kwalitatieve leuke feestkleding!

Leuke en betaalbare feestkleding gevonden op feestkleding365.nl De kinderen waren er super blij mee, en als de Kids blij zijn, is de mama ook blij! Snelle levering ondanks de drukte voor carnaval, top!

Besteld en na 2 dagen in huis. Netjes verpakt zonder kreukels. Mooie kwaliteit.

Niks aan veranderen

Snel geleverd en super kwaliteit. Alleen maar complimenten!!!

Maandag voor carnaval besteld, volgende dag al in huis!

Mijn zoon kon maar niks vinden en carnaval kwam steeds dichterbij. We begonnen hem al te knijpen of we nog op tijd zouden zijn als we online zouden bestellen. Een tof pak gevonden op de site van Feestkleding365. Er stond bij voor 23.30u besteld, morgen in huis. En ik dacht nog: "zou dat echt in zo'n drukke periode?" Maar jawel hoor, andere dag rond 18u in huis! Top!

Goede kwaliteit, prijsverhouding . Snelle levering. Duidelijke site.

alles correct verlopen

kostuum besteld, direckt bevestiging gekregen, en daags nadien geleverd zoals beloofd

Supersnelle levering!

Ik bestelde vrijdagavond en zaterdagmiddag had ik het al in huis! Duidelijke mails hierover ook. Perfect!

Doet wat het beloofd!

Top, Dinsdag besteld - woensdag geleverd! Kwalitatief erg mooi Kostuum! Stevig, netjes afgewerkt!

Naadloze klantenbeleving

Drie dagen voor carnaval en mijn dochter van 12 heeft outfit nodig in thema 'indianen'. Mama: 'Kun je niets zelf maken?' Als fulltime werkende mama en nul naaiervaring gaf deze vraag me even wat stress. Dus 's avonds beginnen zoeken op Google naar deze verkleedoutfit. Of de maat was niet beschikbaar, of de levertermijn was te lang enz. Tot ik bij jullie site uitkwam met groot gamma en snel leverbaar. De keuze was meteen gemaakt. De volgende morgen ontving ik tegen 11u al het pakje. Bedankt om mij hier te ontzorgen! :-)

Snelle levering van een geweldig product.

Onze redding in de carnaval outfit stress... Jullie waren plan C. Als enige op tijd, goed gecommuniceerd en mooi product afgeleverd. Wij zijn een tevreden klant. Tot ziens!

Echt feest!

Op de valreep nog een kostuum besteld, en het werd netjes en zoals beloofd de volgende dag geleverd.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW