SuperSnelleService

Enkele uren later had ik mijn kostuums al. Heb 2x 2 kostuums besteld en beide, super snel! Mooi ingepakt en van goede kwaliteit. Betaalbaar.

De jurken waren super optijd binnen. Binnen 1 dag!!! En ook het retour doen was snel en makkelijk geregeld. Ik ben zeer zeker super tevreden en zal zeker nogmaals bij jullie mijn inkopen doen!!!

Zoals het hoort.

Kleding besteld. Levering + kwaliteit en alles wat erbij hoort 100% naar verwachting.

Snelle en correcte afhandeling

Goede ervaring gehad. Het was de eerste keer dat ik bij feestkleding365.nl gekocht had. Ik heb een kostuum en ook nog een accessoire gekocht. De levering kwam ook perfect op de datum die meegegeven werd in hun webshop. Ook de prijs zat zeker goed, ze zijn inderdaad één van de goedkopere qua kostuums nadat ik ook eens ging vergelijken. Ik heb deze webshop bij mijn favorieten gezet, de kans is groot dat ik hier in de toekomst nog bestellingen ga doen.

Zoals beschreven en snel geleverd

Het pakje was net zoals beschreven, paste perfect. Wa binnen de 2 dagen geleverd.

Goede kwaliteit

Ik had last minute voor carnaval een pak besteld. De kwaliteit is super de jurk is van dik stof dus het was zeker zijn geld waard! Voor je thema feestjes, Halloween, en carnaval spullen moet je hier zijn! Ik zal zeker weer bestellen bij jullie

Snelle levering en prima prijs-kwaliteit!

De kostuums zijn prijs-kwaliteit prima. Ze waren netjes verpakt en snel geleverd.

Levering in orde, geen schade, op tijd. Zeer snel ook, dag voordien besteld en binnen 2 dagen in huis. kledij zoals omschreven en zoals op de foto. Kortom niks op aan te merken, geweldige online service.

Snelle verzending!

Zeer snelle verzending, erg tevreden!

Duidelijk, snel en correct

Zeer duidelijke webshop, met een snelle dienstverlening en aflevering van de artikelen.

Snel, correct zeer tevreden!

Dinsdag besteld woensdag geleverd donderdag aangedaan Super service! En de brandweer vestje had breede armen waardoor mijn zoontje perfect in kon met zijn gips Een gelukkige kindje is een gelukkige mama

mijn ervaring was zeer goed met feestkleding365

Ik heb s'avonds laat nog gekeken voor een outfit voor carnaval. Uiteindelijk had ik een super leuk pakje gevonden om maandag avond rond 11 uur. en dinsdag de dag erna was het bezorgd! echt super fijn. dat het zo snel kon.

Top produkt en super snelle levering!

Ik ga een volgende keer weer direct shoppen bij Feestkleding365.nl wat een keuze! En super snelle levering! Dat is toch wat we willen als klant!!

Top! Snelle levering

Top! S nelle levering van producten. Veel keuze in artikelen, netjes verpakt.

Prachtig

Snelle correcte levering met mooie producten!

Ruime keuze, eenvoudig bestellen, snelle levering en een kwalitatief verkleedpak!

Goede online winkel

Ik had en pak besteld maar was te klein ...had al betaald maar heb het terug gestuurd ...en het geld terug gekregen ....nu en 70 jaren bloes besteld en hij past en is goed verpakt zelf met en kapstok.

Geweldig en keurig verpakt en afgeleverd

Gemakkelijk kunnen bestellen duidelijk en betaalmogelijkheden waar andere bedrijven nog iets van kunnen leren en tevens ook nog een mooie outfit voor carnaval al vele complimenten gehad en enigzins goed betaalbaar. Voor bovenstaande bedankt mvrg siny

Goede kwaliteit en het pak was prima optijd!

Top kwaliteit en leuke kleren. Goede prijs kwaliteit verhouding en pakket kwam op tijd aan!

Beste carnavals site

Pakket kwam exact op het aangegeven moment aan dus dat was goed geregeld en de prijzen zijn ook goed

Een heel blij kind

Mijn 7-jarige wilde Wednesday Addams zijn voor haar carnavalsfeest op school. Vandaag is de dag en ze krijgt zoveel complimenten! De kwaliteit is beter dan verwacht en mijn dochter is ongelooflijk blij met haar kostuum.

Snel

Snelle levering, erg prettig! Goed op de hoogte gehouden.

Gemakkelijk in het bestellen en het afhandelen. Ook een snelle verzending!

Kon bijna niet sneller

Had ook feestkleding123 kunnen heten. 1,2,3.....en je hebt het ontvangen! Zo snel!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW