Super top

Bestellen vrijdag en toch nog zaterdag binnen . Super . Feest kon beginnen zaterdag avond . Veel lol gehad met het pak .

Fantastische 24uur order service, Love it!

Kwalitatief mooie kleding. Groot onderscheid mbt veel online winkels die alleen S/M/L verkopen, de ruime keuze in maten vd feestkleding, supersnelle verwerking van m'n order, veelal 24uur service van afleveren, echt superhandig als je onverwacht een feestje hebt!! Helemaal top! En handig te volgen via track and trace!

Supersnelle levering!

Besteld en een dag later in huis! Netjes verpakt, top service.

.niet altijd correct bij retourzending

Er moet nog 1. Keer terugbetaald worden

Veel keuze, prijs kwaliteit is top, snelle service

Zie bovenstaande, het enige nadeel was dat het hele pak prima past alleen het jasje veeeel te klein was. Leek wel een compleet andere maat.

De volgende dag in huis

Netjes verpakt en snel in huis.

Snelle service, goede verpakking

Wij bestellen hier onze kostuums en accessoires voor schooltoneel. Concurerende prijzen, snelle verzending. Wat ik persoonlijk erg fijn vind: Feestkleding365 verstruurt geen lippenstiftje in een verhuusdoos; gewoon passend verpakkingsmateriaal.

.jammer volgende keer misschien beter

Verkeerde Spaanse hoed . Die dat we besteld hadden was veel mooier. Spaanse pak was prima.

Vlotte en snelle levering. Onze bestelling was er een week vroeger dan voorzien.

Ongelofelijk snelle levering!

's Avonds besteld en de dag nadien al geleverd. Eenvoudig om te bestellen. Alles verliep heel vlot. Pakket prima ingepakt en geleverd.

Voldoet aan AL mijn verwchtingen

Razend snel gekregen wat ik heb besteld. Prima kwaliteit en juiste maat. Topper !! Hartelijk Dank..

Snelle keurige service

Wij zijn uiterst tevreden met ons pakket van feestkleding 365! Het werd geleverd zoals beschreven ( de dag nadien) De kledij is ook helemaal zoals de beschrijving en netjes verpakt.

Groot genoeg

Mijn man heeft een feestje en hij is een flinke man. Deze blouse past hem goed en hij ziet er netjes uit.

Maten kloppen goed en snelle service

Aantal kledingstukken besteld en maten zijn goed. Kleding correct omschreven en precies zoals op de foto’s. Snelle en goede service.

Super tevreden!

Er stond levertijd 9 dagen, waardoor ik een beetje bang was dat het er misschien toch niet op tijd zou zijn voor carnaval op school van mijn dochter. Uiteindelijk werd het geleverd na 2 dagen. Dus super content en een zeer tevreden dochter

Betrouwbaar

Levering conform verwachting!

Overzichtelijke site, snelle levering .

Het pakje kwam snel, de inhoud voldeed meer aan de verwachtingen.

Het is wel handig om mee te delen dat het lijfje van rekstof is. Ik had een M gepakt maar een S zou beter gepast hebben. Als ik had geweten dat er rek op zat , had ik een S genomen. Maar het voordeel is nu dat mijn dochter van 12 er langer mee kan doen. Groetjes ellie

Goede producten & snelle levering

Bestellen bij feestkleding365 verloopt altijd vlot en snel. Kwalitatief goede spullen. Voor alle maten wat te koop! Ik bestel hier vaker.

Op tijd bezorgd zag er mooi uit. Netjes op hangertje super!@

Was goed verzorgd. Was op tijd. Bezorgd. Op hangertjes.

Uitmuntend

Snelle levering en de maten kloppen zoals op de website. Wij zijn heel tevreden met onze aankoop via de website, als ik verkleedkledij nodig heb bestel ik zeker nog bij jullie

Uitstekende service!

De producten die ik zocht waren overzichtelijk en makkelijk te vinden op de webshop! Ook de levertijd was razendsnel en dit alles 2 weken voor carnaval! Super geregeld en een vlotte zoektocht ! Ook qua prijs valt het niet tegen! De webshop verdient echt een 10 op 10!!

helemaal top!!!!!!

Hoe simpel kan het zijn. Heldere site, eenvoudig bestellen en een zeer snelle levering. Dankjewel.

Snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. Producten waarheidsgetrouw ontvangen zoals op de webshop. Tevreden over de hele lijn. Bedankt! Valerie Vandeputte

Prima kwaliteit en snelle levering

Ik heb een kostuum voor mijn kids gekocht. Volgende keer kijk ik eerst weer bij deze webshop! Super tevreden voor een prima prijs.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW