Levering na 1 dag hier en kwaliteit van de items 100%

Niet zo heel best

Een hoed in een plat pakketje werkt niet. Hoed is niet te gebruiken. Heb elders een andere besteld

Perfecte service

Zowel de communicatie als de levering was goed. De kwaliteit van de dirndljurk voldeed aan de verwachtingen

Super blij!

Alle artikelen waren netjes verpakt, sommige in verpakkingen en sommigen met een hanger: heel netjes! Ook werd het super snel geleverd. Daarnaast is de qualiteit ook erg goed, waarover ik verbaasd was, maar het zag er goed uit en zit ook lekker. Maten zijn ook allemaal na de maattabel :) Ik ben super tevreden en ga hier een leuke carnaval mee beleven!

Eerlijk

Ik heb een feestbroek en hemd gekocht op de site .Mijn broek was veel te groot . Teruggestuurd en mijn geld stond onmiddelijk terug op mijn rekening . Heb een maatje kleiner besteld en alles was top top in orde. Bedankt voor de eerlijke transacties .

Snelle levering, duidelijke website.

Top kostuum!

De levering gebeurde heel snel en het kostuum was perfect. Ik kreeg er zeer veel complimentjes over. Ook al was het 'carnavals'kledij; de stof voelde helemaal niet zo aan. Het pak was zeer comfortabel om aan te hebben.

Levering op de afgesproken dag. Super

Top.

'S avonds nog op het laatste besteld, ''s morgens pakketje al thuis geleverd, precies zoals op de foto. Kon niet beter! Ze hebben er een vaste klant bij hier!

Aandacht, meedenken en servicegericht

Door alertheid en servicegerichtheid is het een feest om bij Feestkleding365 te shoppen.

Prima kwaliteit voor een mooie prijs.

Pruiken en accessoires besteld, werd de andere dag geleverd en het was precies zoals ik gedacht had. Prima kwaliteit voor een mooi prijsje. Vandaag wordt het volgende item geleverd , als je tevreden bent , blijf je bestellen. ;-))))

Goede en snelle service

Alles was klaar en duidelijk. Ik vond direct mijn goesting en dezelfde dag hadden zij mijn pakketje al verzonden

Super service. Bestelling rap verwerkt en volgens "t boekje" bezorgd. Mooie materialen en met zorg ingepakt voor de verzending. De website is overzichtelijk en goed te filteren Ook hebben ze een aardige collectie grote maten van de kleding. Ze stelden niet teleur. Alleen niet alles op voorraad, klein minpuntje. Maar keuze genoeg!

Heel goede service en levering

Makkelijje webshop, goede service en snelle levering!

Goede en snelle afhandeling.

Niet te duur, goede kwaliteit en snelle levering.

Mooie site en super veel keuze

Gezocht en gevonden wat ik wou. Aan een betaalbare prijs zeer belangrijk voor een verkleede kroegentocht. Super rap geleverd!

Mooie kledij!

Kleding ziet eruit zoals op de foto. Wel een maat groter genomen, maar past perfect! Mijn zoontje is heel tevreden.

Veel keus en snelle levering

Er was veel te kiezen zowel voor man als vrouw. Site werkt heel simpel en de bestelling is zo geplaatst. Zoals beloofd werd het pakket een dag later thuis bezorgd. De kleding past goed en ziet er mooi uit!

Superleuk

Kleding is van goede kwaliteit, past goed en is ook echt heel leuk!

Super ! Delai respecte et qualite nickel

Tres satisfaite de mon achat et du service. Je recommande

gisteren besteld , vandaag in huis

kleding deed aan alle verwachtingen, goede kwaliteit

Supersnelle levering!

Top service! ‘Savonds besteld en de volgende ochtend binnen! Super handig voor de last minute mensen. Enige minpuntje: maten kloppen niet echt.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs, en snelle levering. Aanrader.

Mooi afgewerkte outfit!

Helemaal tevreden met mijn aankoop, behalve van de plastic staf die al beschadigd was bij aankomst.

Super tevreden klant

Alles gevonden op 1 site en heel snel geleverd, ook de maten waren correct zoals vermeld en geen discussie over retour. Alles wat een klant maar wensen kan!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW