Top kleding mooie kwaliteit

Dacht laten we drie carnavals pakken bestellen dan moet er vast wat leuks bij zitten? En dat na stad en land afgezocht te hebben. Nu heb ik 3 leuke nieuwe carnavalspakken, TOP!!!!!

De plek voor al je feestartikelen

Voor elk thema feestje vind je je kostuum. Daarnaast is er keuze in enorm veel toffe gadgets.

Top geleverd

Super snelle levering

Snelle levering, prima pak.

Top pak

Het pak zat goed naar maat en werd snel geleverd. De kleuren zijn precies zoals op de foto.

Top handelaar

Goede kwalitet ,snele leverling ,laagste prijs voor dit produkt dat ik kocht.

Super snelle levering top bedrijf

Sneller.kan moet en zeer mooie kleding Ook maat valt goed Ga zo door

Mooie kwaliteit kleding, snel verstuurd, super tevreden mee!

Snel en netjes geleverd!

Komt niet overeen met de foto

Ik heb een roze blousje besteld en op de foto stond een vrouw met dat blousje aan. Dat blousje zat in haar broek waardoor ik niet kon zien hoe lang hij was. Ook waren het mannenmaten terwijl op de foto een vrouw stond. De blous is dus veel te lang.

Goed, snel, betrouwbaar

Wij Zijn compleet tevreden!

Heel goed en netjes

2 gilets gekocht, goede kwaliteit van stof en binnen 24 uur in huis.

Makkelijk te bestellen en snel ontvangen!

Top! Makkelijker kan het niet!

Geweldig!

Elk jaar is het weer bedenken wat we nu weer zouden dragen met carnaval. De speurtocht verloopt vlot via Feestkleding365.nl. Even scrollen, maattabel raadplegen en op de koopknop duwen! Alles netjes betalen en twee dagen later stond ik al te pronken in mijn nieuwe pak.

Een mooi product de volgende dag in huis.

Ik moest op het laatste moment nog iets voor een feest hebben. Ivm de temperatuur een gilet bij mijn oktoberfest outfit. De gilet is mooi, van goede kwaliteit en zoals beloofd had ik het de volgende dag in huis.

Veel keus, snel bezorgd

Snelle bezorging, veel keuze, maar de site mag beter functioneren.

Topservice

Reeds meerdere malen bij jullie feestkledij besteld en steeds heel tevreden over de service. Mvg

Super snel!

Mijn pakje was een dag eerder binnen dan aangegeven, super!

Goede service, snelle levering!

Goede website, duidelijke foto's en snelle levering.

Super leuke kleding en dan ook nog snel geleverd

Heel blij met de carnavals pakken voor mijn man , kinderen en mij zelf! Ook snel geleverd!! Dus mocht het dan niet goed zijn, we het alsnog konden ruilen optijd voor dat de carnaval begint.

Je krijgt wat je ziet!

Prima kwaliteit van het bestelde pakje. Omschrijving gaf aan dat je zelf accessoire machine geweer nog moest bestellen. Dat was fijn. Omschrijving gaf alleen niet aan dat de bestelling niet inclusief het hoedje is. Was fijn geweest als dat er ook bij had gestaan.

Alles tip top in orde!!!

Alles verliep volgens plan. Gezocht, besteld en geleverd.

Nette en snelle levering

Pakket netjes en snel ontvangen. Levertermijn zou 5 werkdagen zijn maar op 2 werkdag al ontvangen. Bedankt hiervoor

Zeer tevreden, prijs/kwaliteit, levertermijn.

Goeie verhouding prijs/kwaliteit en vlotte levering.

Zeer tevreden over mijn aankoop.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW