Op internet kopen is soms een risico maar met feestkleding 365 kan je op je twee oren slapen

100% correct,

Snelle levering!

Super tevreden! Product werd snel geleverd, handig wanneer je als mama “te last minute” aan de carnavaloutfit van je kind denkt . De juiste maat kiezen was ook makkelijk door de maattabel die ik op de site kon vinden

Na bestellen heel snel in huis

Kwaliteit!

Kwam snel binnen en was goed verpakt, nergens iets om op te merken! helemaal top!

Verzorgde levering.

De dag na de bestelling mijn pakket ontvangen. Het pak zat netjes verpakt in een plastiek omhulsel. Het pak dat ik had besteld(circusdirecteur) is van degelijke kwaliteit en past perfect. Ik ben alvast een zeer tevreden klant.

Snelle goede service

Snelle goed service en communicatie. Mijn bestelde maat was niet voorradig netjes een mail gekregen hierover en een nieuwe maat besteld en dag erna in huis. Mooie kwaliteit

wat een service !

Je krijgt wat beloofd wordt. Buiten dat er een zeer snelle levering is, zijn de artikelen in feestelijke felle kleuren. Kleerhanger en plastic omhulsel inclusief. De pasvorm super ! Kortom magnifiek. Je komt al helemaal in de feeststemming !

De site is heel overzichtelijk. De keuze is reuze! En de pakketten snel binnen!

1x besteld voor een thema feestje

Duidelijke website, vlotte verzending. En retourrpolicy heel duidelijk omschreven.

Super tevreden ! Leuk ridder pakje voor mijn zoon gekocht voor een hele mooie prijs! Dag erna al geleverd ,super tevreden.

Keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit

Snelle levering en duidelijk

Top kwaliteit

2 pakken voor de kids besteld, prima pasvorm en super kwaliteit. Snelle levering

Overzichtelijk en makkelijk bestellen en snel in huis!

De website is duidelijk en overzichtelijk. Omdat ik voor een groep bestelde was het fijn om te zien hoeveel stuks van welke maat op voorraad zijn. Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen en ik was aangenaam verrast dat de groepskorting vanzelf werd toegepast bij het afrekenen. Vervolgens hebben we onze bestelling prima ingepakt een dag eerder dan vermeld ontvangen. Fantastische service!

Snelle vlotte levering

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Alles was compleet en precies zoals ik het verwacht had

Snel geleverd, prima kwaliteit

Bestelling netjes de volgende werkdag geleverd. Product was conform verwachtte kwaliteit. Zoals het behoort.

Uitstekend!

Snelle verzending en top producten! Ondanks de drukte rond carnaval heb ik mijn producten op tijd binnengekregen. Ze heb een groot aanbod dus alles wat je nodig hebt is te vinden! Top kwaliteit!

Feestkleding365 heeft een goede service.

De website is overzichtelijk ingedeeld, en op de site is ontzettend veel variëteit aan feestkleding. Ik ben erg tevreden met de snelheid van de verzending.

Super tevreden

Leuke kleding past goed. Snelle levering! Top!

Super top

Mijn ervaring met Feestkleding 365 is top. Ze doen wat ze beloven. Als ik meerdere feestkleding nodig mocht hebben zijn zij nummer 1. Heel groot en super mooi assortiment.

Mooie jasjes

Makkelijke site, snelle levering en vallen goed op maat! Laat het feestje maar beginnen!

Heel snelle levering, goedkoper dan elders en het belangrijkste: mijn zoon was superblij met het mooie kostuum!

Top levering en goeie kwaliteit!

De levering was onwijs snel de avond om 20.00 besteld en volgende middag al me pakketjes binnen! Kwaliteit is helemaal top goed verpakt alles! Ben een blije klant

Correct en supersnel!

De bestelde artikelen zijn zoals voorgesteld op de site. Supersnelle en correcte levering!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Toen ik mijn kostuum bestelde had ik de indruk dat het een paar dagen later zou aankomen, echter had ik het de volgende dag al, hier was ik super tevreden mee. Verder is het kostuum ook goed verpakt en is het super goede kwaliteit. Ik zou zeker nog een keer bij feestwinkel365 bestellen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW