Blij met groote maat

Het is moelijk om groote maat te vinden. Maat 64 is perfect voor mijn man.

Precies wat besteld had kwaliteit goed. Makkelijk en overzichtelijk.

Voor een themafeest op de website terecht gekomen. Ruim assortiment, dus volop keus. Makkelijk gefilterd op wat we zochten en net zo makkelijk besteld en snel geleverd. Al met al een perfecte 1e ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Supersnelle levering, top prijs-kwaliteit

Supersnelle levering, top prijs-kwaliteit

Vlotte, snelle service.

Mijn bestelling uitgevoerd op een avond wat heel vlot verliep. Duidelijke, makkelijke en overzichtelijke site. Niet lang moeten wachten op mijn bestelling.

Wat een feest!

Overzichtelijk, snel, en duidelijk! Een feest om te shoppen!

3 Sterren voor snelle levering.

Sterren voor snelle levering Helaas verkreukt kostuum in verpakking

Snelle levering, goede service en goed pak

Een makkelijke ervaring

Het is heel simpel om te gebruiken en erg klantvriendelijk. Daarnaast is het erg veilig.

Snelle levering, mooie producten!

Het product voldoet volledig aan mijn wensen en werd binnen 24 uur geleverd, super!

In 1 woord TOP!!

Ik heb s'avonds een hippie kostuum en ketting besteld voor mij dochter en die werd de volgende dag al bezorgd! Het pak is kei leuk en mijn dochter is er ook super blij mee! Daarbij is snelle bezorgservice ook top! Ik zal hier zeker weer bestellen!

Correcte en snelle levering !

Ondanks de drukke tijd,mijn pakket op tijd ontvangen !

Snel en duidelijk geleverd

Het pakketje werd snel geleverd en over de levering werd duidelijk gecommuniceerd. Omdat het een cadeautje is voor ons nichtje ligt het nu ingepakt op de kast, ik heb dus geen enkel idee van de kwaliteit. De prijs zat in ieder geval helemaal goed!

De jurk past goed, precies goed, niet te strak of te wijd. De kleuren zijn mooi en de accessoires passen er perfect bij

Overzichtelijke site genoeg keuze kwaliteit oke en goede service

Zo veel beter dan verwacht!

Na een bezoek aan verschillende carnavalswinkels dit jaar toch gekozen voor online bestellen i.v.m. de qualiteit en opties. Niet alleen zijn er voldoende plus size opties, de kostuums zijn ook van hoge kwaliteit! De stof is zacht en de afwerking van de outfit netjes. Zelfs het kant is zacht i.p.v. dat harde plastic spul. Verzending en levering gingen soepel en snel. Al met all erg tevreden, ik zou zeker opnieuw bestellen!

Super snelle levering

Donderdagavond besteld en vrijdagmiddag al binnen.

Jas was de goede maat. Snelle service. 's avonds besteld de volgende dag in huis. Miste wel een bijpassende broek en hoed (had het model wel aan)

Snel in huis!

Besteld en de volgende dag al geleverd! Ook goede informatie op de Website!

Handige site, goed te filteren op bv maat, geslacht. Snelle levering, goed verpakt. Kleding ziet er netjes en degelijk uit

Supersnelle levering

Mijn foute skipak was perfect op tijd om te gaan klûnen, ook blij verrast door het materiaal voor deze prijs.

Overzichtelijk, duidelijk, betaalbaar, snelle verzending

Site is duidelijk en overzichtelijk, betaalbare artikelen, snelle verzending. Helemaal top!!!

Heel erg tevreden!

Wat een snelle levering! En daarnaast precies zoals op de afbeelding. Onze zoon is ontzettend blij!

Zeer goede service

Ik heb rond 18u een rokje besteld en de volgende dag rond 12u lag het al klaar in het afhaalpunt. Wat een snelle service! Tevens krijg je een zeer duidelijke uitleg over uw bestelling in de toegezonden mails. Zeker een aanrader.

Super kwaliteit en snelle levering

Fijn contact bij vragen over de outfit en daarna snelle levering en goede kwaliteit. Verpakt in een hoes, dus later ook nog netjes op te bergen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW