Snelle en goede service!

de producten zijn net zoals beschreven op de website en zeer snelle verzending

Een feestelijk colbert, snelle service en dito levering!!

Zie boven

Supersnel

Zeer goede service en kwaliteit

informatie op website niet altijd erg duidelijk of compleet

had een top en broek combinatie besteld maar de waist size van de broek stond niet specifiek vermeld, enkel de maten 48 etc van de top, waist was bij aankomst vele groter. kortom heb het moeten terugsturen en daar moet je dan extra voor betalen. kwaliteit van sommige producten is ook echt wel bedroevenswaardig na deze beoordeling werd ik onverwacht toch gecontacteerd door feestkleding365.nl en die hebben onmiddellijk de verzendkosten terugbetaald alsook 15% korting gegeven op een eerste bestelling die te groot was en die ik noodgedwongen heb moeten gebruiken wegens tijdsgebrek om terug te sturen. de tweede bestelling hebben ze ook volledig terugbetaald want niet gedragen. kortom een klantendienst die te vertrouwen is, empatisch is naar de klant en snel en vriendelijk zaken afhandelt.

Tevreden

Snelle levering, alle materiaal was zeker bruikbaar en mooi.

Pech gehad

Het pak dat ik besteld heb was te groot. Maat volgens richtlijn website aangehouden. Voor zowel bezorgen als terugsturen moeten betalen. Helaas nog geen pak. Het pak werd wel binnen gestelde termijn bezorgd.

binnen 2 dagen in huis

Wat fijn vandaag besteld en binnen 2 dagen in huis

Mooie carnavalskleding, snelle levering

Ik had 2 carnavalsjurken (dames) besteld. Deze had ik een maat groter besteld dan ik normaal heb om er zeker van te zijn dat het niet strak zou zitten. Dit was echter niet nodig. Bestel gewoon je normale maat. Jurken zitten dan erg goed en zijn heel mooi. Komt zeker overeen met het plaatje. Ook de levering was snel en correct. Zeer tevreden!

Uitstekend allemaal

Heb fijne ervaring alles keuring op tijd gekregen en wat ik zo belangrijk vindt dat het altijd keurig netjes verpakt is .

Goede en snelle levering

Kleding besteld. Goed en snel afgeleverd.

Perfect passend en mooie kwaliteit

Door het gebruik van een juist aangegeven maattabel en de goede keuze, past alles perfect. De kwaliteit is ook super. Levering snel.

Leuke feestkleding voor een goede prijs

Snel en heel soepel!

3e keer dat ik bij jullie bestel, het is altijd lastig met carnaval-outfits om de juiste maat te raden. Maar met jullie snelle levering en uitstekende retour-procedure is dit heel erg fijn te tackelen.

Snelle levering en ook makkelijk om te retourneren

Fijne website , snelle bezorging, mooi verpakt , heel tevreden.

Wij zijn heel tevreden over jullie aanbod . Per ongeluk terecht gekomen op jullie site maar al aan meerdere mensen doorgegeven .

Super snelle goede service

Vandaag besteld morgen in huis dat is correct en snel leveren . Super!!

Super snel

Super snelle levering

Hele leuke outfit. Ik ben weg van de kleuren en het past precies.

Hartelijk dank voor de snelle en goede levering.Ben zeer tevreden

Uitstekende service en kwaliteit

Super duidelijk afspraken nakomen en ook nog snel geleverd

Top super fantastisch.

Fijn om klant bij feestkleding te zijn

Prima winkel: snel en attent. Namen even contact met me op om te melden dat levering paar dagen langer duurde. Zo wist ik waar ik aan toe was.

Onze theaterschool bestelt hier alles!

Voor onze voorstelling bestellen wij de kostuums altijd hier. Meerdere websites geprobeerd, maar feestkleding365 levert de beste kwaliteit, laagste prijs en snelste levering. Bij grote leveringen nemen de zelfs persoonlijk contact met ons op voor extra afstemming. Super fijn!

Een top outfit

Het is een super leuke outfit, perfect voor een feestje!

Supersnelle verwerking van alles

3 jurkjes besteld, 2 retour gestuurd omdat deze te groot waren. Zus ondertussen 2 kleinere maten besteld. Deze zaten beter. Mijn geld stond binnen een week weer op m’n rekening. Echt heel fijn.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW