Op zondagavond besteld en dinsdagmorgen al netjes in huis. Ik bestel zeker nog!

Supersnelle levering en mooi produkt

Supersnelle levering en zeer tevreden over het produkt. Mooi en prijs/ kwaliteit zeker in orde.

Snel en goed

Netjes zoals op de site stond de volgende dag geleverd. En de maten kloppen ook met wat je verwacht(geen rare afwijkende maten). Prijs kwaliteit verhouding is erg goed

Formidabel snelle service

Stipte, correcte, naar wens ivm bestelling/levering.

Super snelle bezorging en kwaliteit

Zeer positief. Alles goed en snel

Snelle levering en prijs/kwaliteit ben ik zeer tevreden!

Leuke keuzes uit een uitgebreid gamma! De dag erna thuis geleverd. Top! Hier koop ik nog.

Vlot en snel geleverd!

Dinsdagavond besteld, woensdagmiddag geleverd! Een uitermate snelle en correcte service!

Erg vriendelijk, professioneel en prettig geholpen!

Ik heb eerst een pasbestelling geplaatst. Snel geleverd. Na de feestdagen de rest besteld, ook weer snel ontvangen. Daarna kwam de verrekening van terug gestuurde artikelen en kortingen. Hierover had ik nog een vraag en deze is zeer duidelijk beantwoord. Ook kreeg ik nog 10% korting op de pasbestelling terug gestort. Prettig bedrijf om mee te werken.

Snellere levering dan Bol.com

Ieder jaar rond de carnavalstijd prima ervaringen met bestellen bij Feestkleding365. De maten kloppen, producten komen overeen met de fotos op de site, en ze leveren nog sneller dan Bol.com. Een aanrader!

Zeer fijn

Het was zeer fijn ervaring met jullie website

Goed!

Snelle levering, grote voorraad en ook qua prijs goedkoper dan de concurrentie.

Vriendelijke snelle service

Een vriendelijke efficiënte en snelle service. Updates over mijn pakketje ook uitstekend. Bedankt

Super snelle levering

Twee keer achter elkaar iets besteld laat in de avond ivm maat die niet goed was en beide keren werd het de ochtend daarna al geleverd!

Snelle levering en behulpzame service!

Een carnavalspak besteld, deze had ik binnen 2 werkdagen thuis. Nadat ik hier nog een vraag over had gesteld was deze binnen 24 uur beantwoord. Al met al een top verkoper

Super goede website!

Het bestellen van de producten ging goed en is goed geregeld. Er was een zeer snelle levering. Ik zal vaker op deze site de producten kopen

Snelle verzending met kwaliteit

Fijne producten die snel verstuurd worden.

Snelle levering , goede kwaliteit

Helemaal top!

Super fijn en snel geleverd.

je krijgt velood voor je geld

zeer leuke pakken zeer creatief zeer tevreden over

Prima service!

Mooie kledij, snel geleverd, top!

top service

Voor de eerste keer besteld bij Feestkleding365 Zeer tevreden. snelle service, ga er zeker nog eens bestellen

prima jas, maar grotere maat bestellen

Snelle levering van leuk product. Echter ik draag kledingmaat 40/42, had maat 42 besteld en kon daar totaal niet in. Geruild voor maat 46 en zelfs die is krap, de knopen gaan net dicht. Als je daar rekening mee houdt prima product voor een feestje.

super

in een woord super, snelle levering en goed product

Vlotte handeling

Heel vlot gegaan en raad het ieder aan om daar te bestellen

Snel geleverd!

's Avonds bestelt en de volgende dag al in huis. Super service!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW