Fijne website, uitstekende service

Spullen sneller dan verwacht geleverd. Prima service en een duidelijke website.

vlotte levering en erg netjes

alles was netjes verpakt in een stevige doos, ben zeer tevreden

Onze zoon is ineens een echte alladin

Mooi pak alleen het hoedje is erg slap en valt steeds in elkaar dus heeft ons verstevigd anders was het 5 sterren geweest. Rond 17:30 besteld en volgende dag rond 14:00 bezorgd

mooi

mooie outfit,bestelling vlug geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit

De levering was er binnen een dag en het pak ziet er exact uit zoals op de site met een goede kwaliteit.

Super snelle levering en mooi kostuum

1 dag na bestelling het kostuum al ontvangen, super snelle service en het kostuum is in zeer mooie staat, wij zijn heel tevreden

Gewoon Super

Pas maat klopt. Super leuke broek. Snelle levering.

Prima, verwacht niet te veel dan valt het niet tegen

Dunne carnavalskleding, overduidelijk maar voor 1-2 x gebruik, verwacht dat het niet langer stand houdt. Petje gekocht voor een racer, petje is echt veel te groot voor ieders hoofd. Dunne stof. Al met al, oke voor carnaval maar verwacht niet teveel.

Mooie, overzichtelijke site waar je altijd slaagt en makkelijk kan bestellen

Ik vind het een hele prettige site, ik heb een grote maat en ook daar is heel veel keuze in. Alles is makkelijk en duidelijk te vinden en te bestellen. Een hele prettige site om de spullen te kopen die je nodig hebt. De site ziet er ook leuk uit, fleurig en uitnodigend om op te kijken.

Perfect!!

Producten waren precies zoals beschreven op de site. Zal hier zeker weer kopen. Snelle levering en goede service!

Alles is snel en mooi naar wens geleverd. Mijn kleine spruit is helemaal gelukkig

Prima heksenjurk voor die prijs

Staat goed

Snelle levering, maten tabel onjuist

De levering was erg snel, binnen 2 dagen pakket in huis. We hadden meerdere maten besteld, omdat we twijfels hadden over de maattabel. Dit bleek juist, volgens de tabel maat 44 nodig maar in werkelijkheid zit maat 40 nog vrij los. Gezien de retourkosten niet gekozen om ook nog een maat 38 te bestellen.

Snel en goed

Heel vlotte afhandeling van het order

Fijne webshop!

Mijn zoontjes zijn erg blij met hun carnavalspakjes en vinden het leuk dat hetzelfde pak er ook voor mama was. Mooi gematcht de carnaval door! Snelle verzending en overzichtelijke website!

Prima service, niet duur en snel verzonden en goede kwaliteit. Zeker een aanrader

Duidelijke site en goede levering

Ik had snel wat carnavals spillen nodig last minute. Super duidelijke site en meteen de volgende dag in huis. Echt een redder in nood.

Uitstekende

Maat klopt precies zo ook bij de kleuren en kwaliteit van de stof. Snelle levering en geen extra kosten.

Stipte levering

Makkelijk bestellen, maten zijn juist, prijzen zijn goed en levering is stipt.

Goede ervaring

Makkelijke site Snelle levering Goede opvolging

Snel en netjes geleverd

Besteld en de volgende dag al netjes geleverd. Topservice!

Product ziet er zeker hetzelfde uit als op website, snelle levering!

Top producten en snelle goede levering.

Zowel levering als kwaliteit van de kostuums zijn perfect.

Volgende carnaval kom ik zeker terug.

Super vlotte aankoop. Perfect in orde!

Eenvoudig te bestellen. Snelle en correcte levering. De kleding voldoet aan alle voorwaarden. Een aanrader.

Leuke pakken en altijd op tijd binnen!

Ik koop ieder jaar een carnavalspak via feestkleding365. Het pak is 9 van de 10 keer de volgende dag binnen. Als ik een vraag heb is de service goed en iets retourneren is gemakkelijk. Enige minpuntje is dat ik retourkosten moet betalen. Ik koop namelijk altijd 2 maten omdat ik niet zo goed weet welke maat het beste past en ik dus altijd eentje moet terugsturen. Daarom heb ik ook 4 sterren gegeven en niet 5.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW