Voldoet aan mijn verwachting!

Snel en goed geleverd!

Alles past and de ervaring was gelijk aan de prijs

De kledingmaat die ik thuis heb opgestuurd gekregen was te klein.

De kledingmaat die ik gewoon ben komt niet overeen met de kledingmaat die ik heb opgestuurd gekregen. De kledingmaten zijn aan de kleine kant. Best 1 à 2 maten groter bestellen dan normaal.

Snelle levering, goede kwaliteit en vooral een goede communicatie.

Wij hebben kleding besteld voor een groep van 40 personen (volwassenen en kinderen). De bestellingen zijn gebeurd in verschillende keren en ook wat moeten terugsturen. De kleding werd steeds snel geleverd en de terugbetaling van de teruggestuurde stuks verliep ook heel vlot. Daarnaast ook een hele duidelijke en volledige communicatie via mail. Topservice!

Snelle levering, product voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

De beste

Alles top

gekeken op site gevonden wat we zochten besteld snelle levering aangedaan prachtige look

Snelle levering en goed passende kleding

Vanwege een wat grotere maat is het vaak moeilijk om de juiste kleding te vinden. Zeker online is dit een risico. De kleding die ik bij feestkleding 365 heb besteld klopte precies met de opgegeven maat. Alles paste, ons discofeest was een groot succes.

Heel positief!’

Ontvangst een dag na bestselling. Kleding paste niet. Teruggestuurd. Terugbetaling verwacht.

Zeer snelle levering

Zeer prettig en snel geleverd hoop dat we er veel plezier gaan hebben en de show stelen op de dameszitting met her thema back to the 70's

Lever tijd gerespecteerd, mooi verpakt

Snel en compleet ontvangen

Tevreden over snelle verzending van de feestartikelen. De bestelling was helemaal compleet en op tijd voor mijn activiteit!

Netjes op tijd

Prettig

Slecht

Pakket nooit toegekomen , echt wel jammer Hoe kan ik post nl bereiken ?

Alles goed en op tijd geleverd!

Kleding zag er netjes uit en overige producten waren goed verpakt. Gewoon tevreden dus.

Ruime keuze, snelle levering maar let op kwaliteit.

Glitterjasje besteld. Voldoende snel geleverd maar het materiaal (polyester) is gekreukt en kan niet gestreken worden. Minder mooi dus. voor 50€ hoopte ik op een tikkie betere kwalitiet.

Kwaliteit en snel geleverd. Top service

Vlotte levering.

Kersttrui is van goede kwaliteit. Heel fijn dat het de volgende dag al geleverd werd.

Snel en correct opvolgen van bestelling

De bestelling die geplaatst werd, werd direct uitgevoerd. We werden telkens op de hoogte gebracht van de volgende stap in het proces. Levering gebeurde op de voorziene dag desondanks de drukke periode.

netjes en snel geleverd

snelle levering en netjes verpakt. zag er ook hetzelfde uit als op de foto

Duidelijke communicatie, snelle service.

Netjes op tijd, keurig verpakt

Besteld en binnen paar dagen volgens afspraak geleverd. Netjes verpakt.

Supersnelle levering van top outfit!

Klaar voor mijn 80's party :)!!

De bestelling was zoals aangegeven op de website snel bezorgd! Top service. Retour aanmaken is ook gemakkelijk, fijn dat je een optie hebt voor de verzender.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW