Levering was snel en de kleren zaten prima. Broekzakken waren wel fijn geweest in de broek.

Snel nog wat moeten bestellen voor een feestje en de volgende dag al binnen! Heel fijn!

Snelle service en kwaliteit!

Pakketje werd snel geleverd.De kwaliteit van de producten was top!

Snelle levering maakte mijn feest!

Levering binnen een dag maakte dat ik toch goed verkleed kon gaan. De pakjes die niet pasten kon ik eenvoudig weer terugsturen, en het geld stond binnen enkele dagen weer op mijn rekening. Topservice!

Had iets besteld bij ali express, en was totaal niet wat ik verwachtte, en had dit nodig voor een verkleedfeestje met nieuwjaar ! en toen zag ik de site en het aanbod dat ze hadden, direct besteld en super service, de dag erna aangekomen en helemaal hoe ik het wou. Dus gewoon echt fantastisch ! en heel blij dat ik toch verkleed naar het nieuwjaarfeest kan gaan.

Leuke website, veel keuze in kledij, accessoires en voor een correcte prijs. Snelle bevestiging, levering en service. Gewoon Perfect.

Zeer snelle service en levering!

Ik heb 2 pakketjes besteld die de volgende dag in huis waren, op de Waddeneilanden! Daarna 1 pakketje terug moeten sturen en ook dit werd supersnel afgehandeld!

Super orginele kleding

Een feestje leuk je pas echt op met de feestkleding van 365 Wat een orginele outfits en super snel geleverd

Eenvoudig om bestelling te plaatsen en vlotte bediening.

De bestelling was eenvoudig te plaatsen en alles verliep heel vlot.

TOP Service

Het is een fijne winkel dat nakomt wat het beloofd. Ik ga zeker terug komen om wat leuks te kopen. Deze winkel maakt het winkelen leuk het is een feestje om hier te winkelen dus dat gaan we zeker vaker doen.

Snelle levering!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Top!

Super content!

De website is heel duidelijk en makkelijk te gebruiken. Had laat in de avond pas besteld en was de dag erna al geleverd

Snelle levering, prima product

Heel veel keuze op de website. Ik heb veel reviews gelezen om een keuze te maken. Het was binnen twee dagen binnen en zag er goed uit.

Super mega survice snel geleverd

Super service ruime keuze top product

Fijne, overzichtelijke website Snelle levering Alles netjes verpakt

Topservice aan topsnelheid

Ik had last minute kledij nodig in thema van de roaring 20s. Donderdag besteld en vrijdagmiddag had ik alles in huis, terwijl anderen op een levertijd van 2 weken rekenden. Topservice dus! You saved the party! Many thx!

Leuke trui

Snel bezorgd. Kwaliteit is prima en de pasvorm ook.

Ik heb niks ontvangen

Helaas niks ontvangen terwijl het wel als afgeleverd staat. Na vraag bij buren gedaan en het is nergens te bekennen.

1ste keer besteld was top exact wat ik gevraagd heb en deftig in een doosje top

Zal zeker nog bestellen

Snelle service goede kwaliteit en niet te duur!

Supersnel !

Tussen aankoop en levering zitten er niet veel uren , makkelijk als je iets dringend nodig hebt Perfecte communicatie ! Blij jullie online winkel te leren kennen !

Uitztekend

Goede kwaliteit en snelle service, voor last moment bestelling zeker een aanrader

supersnelle service

's avonds aan behoorlijk late kant kledij besteld, en dag nadien geleverd ondanks de drukke periode voor pakjes, goede opvolging

Perfect en correct

Het bestelde product kwam de volgende dag al toe. De info over de maten op de website kwamen overeen met het geleverde product. Het product is van hoge kwaliteit, kortom fijne ervaring.

Zeer betrouwbaar en snelle service Altijd feest met deze winkel

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW