Het bestelde artikel was zoals verwacht Communicatie en levering correct

Netjes verpakt binnengekomen

Leuk en niet duur een echte aanrader

Snelle levering, uitgebreid assortiment en toegankelijke website

Zeer vlotte service en levering

Vlotte afwerking van de bestelling. Snelle levering.

Simpelweg perfect!

Keurige afhandeling en bezorgd volgens afspraak. Erg fijne ervaring. Bij het volgende feestje meld ik me weer bij jullie om iets leuks uit te zoeken ;-)

poor quality and incompleat

Costume itself looks ok, though incomplete in my opinion. I've ordered Santa costume that came withut beard, I find that to be a bit odd as beard is really essential part of Santa. White gloves are getting torn as my tried them on my son for the first time.

Kleding netjes 1 dag na bestelling geleverd. En de kwaliteit van de kleding was naar verwachting.

Fantastisch!

Het pak zat als gegoten en de levering was ook super snel

Snelle levering, alles goed verpakt. Goede communicatie over de levering en gemakkelijke website om te bestellen. In één woord subliem!

Precies goed!

Kleding past precies! Kwaliteit top! En eerder geleverd dan in de verwachting aangegeven. Blij verrast dus!

Snel binnen maar matige kwaliteit

De stoffen pluizen enorm, en de stof is heel goedkoop en dun. Had voor €40 toch wel iets meer verwacht. Enige pluspunt voor mij was voor 12 uur besteld morgen in huis

Goede kleding, zoals op de foto’s.

Geen dikke kwaliteit maar dat kun je ook niet verwachten voor deze prijs. Wij zijn er blij mee!

Bizar snelle levering en goeie kwaliteit dingen

Ik had met spoed een kostuum voor de volgende dag nodig en alle andere kleding sites konden het niet optijd leveren op deze na en binnen letterlijk 30 uur had ik het binnen dus was helemaal top

mooie kleding

omdat ik een grote maat heb is het lastig iets te vinden wat past. Bij `feestkleding365.nl` is het gelukt.

super snel en makkelijk in gebruik!

Snelle levering en makkelijk om een bestelling te maken.

Via maattabel de juiste maat binnengekregen.

super blij met de znelle levering

dat word een gezellig feest met de viking verkleed set super

Duidelijke site

Heel veel keus en snel geleverd

Correcte service

Bestellen/leveren/retour verlopen zeer volt. Ook met de klantendienst!

Prima outfit, kleine bril

Outfit is wel van goedkoop materiaal en bril lijkt voor kinderen. Verder leuk voor de prijs

Goede leuke pakken

Goede kwaliteit pakken en heb er heel veel schik mee

Zag er super uit, helemaal blij mee

Voldeed an mijn verwachting, paste perfect

Mooie producten, duidelijke omschrijving, snelle verzending en een nette prijs..

Snelle levering en correcte maatvoering

Snelle levering en goede maat. Mijn feestje kan niet meer stuk. Let wel bij retour moet je kosten betalen dat vind ik wel erg jammer anno nu.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW