Top!!

Prettige site, snelle levering, artikelen zoals verwacht! (Eigenlijk zoals eerdere bestellingen, ervaring is altijd goed).

Keuze uit verschillende kostuums in veel maten. Snelle levering, gemakkelijk retour te sturen

Snel geleverd en zoals verwacht

Pak besteld en de volgende dag binnen. Helaas mistte de stropdas, maar dat heeft de klantenservice keurig opgelost. Pak zat aardig, broek wat aan de strakke kant rond de benen.

Perfecte service en kwaliteit!

Snelle levering, super proactieve service

Kwaliteit ok, service super, levering top

Mooi aanbod, snelle levering en professioneel afgehandeld!

vlotte levering

Prima pak, de kleinzoon vindt het geweldig

Vandaag besteld morgen in huis.

Kleding zit altijd goed Heb nu al meerdere keren besteld en alle kleding blijft mooi ook na het wassen. Ik ben tevreden

fantastisch

Website met veel keuze. Snelle service

Super snel en geweldig

Super snel en leuke oudfit

Super snel

Snelle levering ben zeer tevrede

Snelle levering en leuk pak, alleen niet hoge kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit!

Voor een verkleed feestje is het een prima webwinkel om te bestellen. Zeer veel keus en snel geleverd.

Super snelle levering en mooi pak. Ga hier zeker vaker bestellen

Komt belofte na

‘Voor 23.59 besteld, volgende dag in huis’. Ik was wat sceptisch maar m’n pakketje was de volgende middag inderdaad binnen zodat m’n zoon in thema op een feest kon komen, top!

Origineel, niet duur en snel thuis

Origineel, niet duur en snel thuis

Snel en netjes geleverd!

Super snelle levering

Ze doen wat ze beloven!!

Fantastische aankleding voor de musicals

Onze musical heeft gelijk meer uitstraling door de materialen. Vooral pruiken en hoofddeksels ideaal.

Geweldig !!

Super snelle Service in de avond besteld om 20:00 en de volgende dag om 12:00 al in huis !!! Super leuk pak alles erop en eraan helemaal geweldig !!!

Super goeie prijs kwaliteit verhouding!

Super leuke outfit voor onze jongste zoon binnengekregen die hij helemaal zelf had uitgezocht! Was precies wat hij wilde en hoe het op de website stond afgebeeld. Snelle en betrouwbare levering met een top service. Prima prijs voor die kwaliteit, helemaal perfect!!

Om 23:30 besteld, de volgende dag om 11:30 in huis. Top service!

Redelijke kwaliteit, product info klopt niet, pasvorm niet goed

Ik heb besteld en ontvangen: Product LIMMA516CF Rok, hemd, hesje Middeleeuws Boerin Geertruida Het hemd bestaat uit een voorkant zonder rug, zit vast aan het hesje. Dit wordt niet omschreven bij de productinfo. En op de foto is duidelijk te zien dat er wel een los hemd gedragen wordt. Doordat hesje en hemd aan elkaar vastgenaaid zitten gaat het geheel trekken en zit dat heel vreemd bij de schouders. Ook zie ik op de foto dat er een onderrok gedragen wordt, ook dat is misleidend! Op zich vind ik dit setje heel leuk; de maat klopt. Dus ik ga het zelf vermaken. Ik had graag wat meer willen betalen voor een losse rok, onderrok, hemd en hesje. Zoals beloofd werd de bestelling binnen 24 uur bezorgd.

Goede, snelle levering en je krijgt wat je besteld

Snelle levering en goede communicatie over de bestelling.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW