Uistekend

Er was een fout in de bestelling en deze werd meteen rechtgezet

Snel in huis

Prima geregeld. Alles snel binnen. Maattabel klopt alleen niet met de kleding.

Snelle levering en top kwaliteit!

Artikel was de volgende dag al geleverd en de kwaliteit ziet er goed uit! De hippie broek zit ook lekker, niet te strak en heeft strech!

Snel en goed kwaliteit

Verzending was snel en keurig verpakt. Pakken zijn van goede kwaliteit.

Zeer tevreden snelle levering mooie stof

Mooi

Ik had een grote bestelling en de pakken waren er al binnen 24 uur

Goede service. Alles zonder problemen

Snelle levering, helaas miste we 1 hoedje bij een kostuum. Was geen probleem. Ze stuurde meteen een nieuw hoedje. Ik zou er zo weer eens bestellen.

Goede en snelle levering

Product werd goed en snel geleverd , kreeg ook wat ik had besteld.

Snel bezorgd, veel keuze, goede service. Ik heb twee premium jurken besteld. Over een van de jurken ben ik erg tevreden. De andere jurk is kapot geleverd. De kwaliteit van deze jurk viel wat tegen (feestelijke zigeunerin). Ik heb die avond direct foto's gemaild en de volgende ochtend had ik al een reactie met een goede oplossing. Zeer tevreden! Ik zal zeker nogmaals bestellen bij Feestkleding365.

Super snel geleverd!

Overzichtelijke site waar je de producten goed kunt bekijken. Levering was ook super snel. Al met al dus erg tevreden.

Supersnelle service, goede producten!

Ervaring is zoals de titel!

uitstekend

snel en goed.

Supersnel

Volgende dag in huis is ook werkelijk volgende dag in huis

Echt een top webwinkel!

Alles staat netjes en duidelijk aangegeven. Ook worden de spullen die besteld waren netjes en op tijd geleverd!

Duidelijke site

Komen hun afspraken na op het gebied van levering. daarnaast zitten de artikelen netjes verpakt en zijn pakken voorzien van een kledinghanger.

Prima levering !!

Snelle levertijd, goede kwaliteit!

Alles perfect geregeld

Goede kwaliteit en snel en netjes geregeld

Besteld. Volgende dag gelijk binnen in top conditie.

‘S avonds besteld was volgende dag in huis

mooie jurk, snelle levering zoals beloofd.

Het is een leuke 50'jaren jurk, zou er wel direct een petticoat bijbestellen, (heb ik later gedaan) dan is hij nog leuker.

En heel mooi en goed verpakt en heel super super ga zo door

Ik heb dinsdag avond een carnavalspakje gekocht ,woensdag middag was het binnen. Helaas was de haarband onderweg kapot gegaan en ik heb hier over gemaild en kreeg meerdere oplossingen en ik koos voor een nieuwe haarband die werdt gratis toegestuurd voor tegemoet koming en Deze is vandaag gearriveerd gelukkiger hebik dus een bij passend haarband. Top service!

Helemaal tevreden!

Ik was voor carnaval op zoek naar een dirdnl, en had er meerdere op het oog. Over het algemeen staan de producten erg duidelijk beschreven, maar ik had een aantal vragen over één van de jurkjes.Ik heb vervolgens een mailtje gestuurd met mijn vragen en had binnen een paar uur al duidelijk antwoord. Toen ik uiteindelijk mijn keuze gemaakt had, en de jurk besteld had, had ik deze inderdaad de volgende dag al binnen. Track & trace was helemaal in orde en ben erg blij met de dirndl. Ook de kwaliteit van de jurk was erg goed, maar dat ligt natuurlijk aan welk product je besteld.

Super!!

Ik vind dit een top site! De bestelling is optijd binnen netjes verpakt echt een aanrader!

Snel bezorgd, prima service

8 Savannahweg