Prijs - kwaliteit - levering - retour een dikke 10!

Zoals de titel al zegt, de prijs is goed. Kwaliteit is erg goed. Maten kloppen nav de beschrijving. Levering is snel en netjes verpakt. Een lang retourtermijn is ook fijn!

Good selection of products and fast delivery

After reading the bad reviews from other online costume stores, I was very happy to run into Feestkleding365 and see that they live up to the positive reviews found online. Fast delivery (as promised). I did not have to return anything so I cant say much about this part.

eerste en laatste keer

weet dat foto's en werkelijkheid verschillen, maar deze kledij is echt beneden alle peil.

Leuke webshop snel in huis!

Leuke producten. Snelle verzending.

Ik had de volgende dag iets nodig voor een feest. s'avonds besteld, op tijd in huis. Top!

Top service, top producten

De producten waren exact volgens verwachting en waren perfect voor het feest waar ik naartoe ging!

Heel erg goed

Het jurkje was bij de taille iets te wijd maar viel voor de rest heel erg goed. Het is van goede kwaliteit.

Zeer snelle levering. Kwaliteit voor prima prijs

Prima en super snelle service. Prima kwaliteit besteld product. Zou zo weer willen bestellen.

Goedkoop materiaal, de muts is veel te klein

Een grote teleurstelling.

Snel, veel plezier!

Zeer snelle levering (volgende dag). De kwaliteit is dermate goed dat het zeker geen eenmalig gebruik is. Beide zoontjes lopen al een week rond in hun race outfit. Bedankt!

Prima levering

Leuke producten

Prima, het bestelde klopte en was van de verwachte kwaliteit.

Prima.

snel

Besteld en snel geleverd

Besteld en volgende dag in huis

Helaas waardeloos product

Kleding is puur kunststof, plat opgevouwen en de vouwen krijg je er niet uit.

Product is waardeloos

Dacht leuk kerstjurkje te hebben gekocht voor kerstfeestje De leuke guirlandes hingen al los bij het uitpakken maar aangezien ik hem nodig had voor een feestje alsnog zelf vastgenaaid. Bij het voorzichtig aantrekken lieten de andere los waardoor ik lastminute een andere jurk heb moeten verzinnen. Erg jammer want jurkje is erg leuk en grappig, zat prima maar als de decoratie al loslaat voor het dragen is niet oké

Meer dan tevreden

Het kostuum zit lekker en past uitstekend. Ik ben super tevreden en de accessoires die er bij zitten passen er ook goed bij.

Na ontvangst uitstekend verzorgde pakket direkt in feeststemming ;-)

De kwaliteit van het geleverde product is zeer goed en wordt zeer verzorgt afgeleverd

Prima ervaring

Gewoon rechttoe rechtaan. Bestellen, betalen, bevestigd krijgen, geïnformeerd worden over de voortgang, geleverd krijgen en een feessie bouwen…!!! Prima.

Mooie kleding

De bestelde feestkleding was snel geleverd, viel goed op maat en ziet er schitterend uit!

Ik had een bestelling gedaan, die zou worden geleverd in 3 werkdagen. Uiteindelijk had ik het na 2 werkdagen thuis. Een grotere maat besteld, die had ik de volgende ochtend al in huis! Ik moet nu nog wel de kleinere maat retourneren.

Kleding enorm gekreukt en mag niet gestreken worden

Heel erg jammer dat de kleding enorm gekreukt aankomen is. Volgens de voorschriften mag deze kleding niet gestreken worden. Het is dermate opgevouwen in het pakje dat het ook niet anders kan dan verschrikkelijk gekreukt zijn.

Snelle levering, correcte producten!

Dit jaar is ons kerstthema 'foute hoofddeksels'. Je koopt dus een fout hoofddeksel voor diegene waarvan je de naam hebt getrokken. Zowel ikzelf, mijn man als mijn dochtertjes vonden hun foute hoofddeksel op feestkleding365.nl dankzij de uitgebreide keuze. De hoofddeksels zien eruit zoals op de afbeelding, dat kan vaak wel eens anders zijn. Benieuwd naar de reacties op kerstavond!

Netjes verpakt en de volgende dag al in huis. Super!!

Netjes verpakt en de volgende dag al in huis. Zeer tevreden.

Vlotte regeling volgende al binnen super

Vlotte afwerkingen

8 Savannahweg