Goede service, snelle levering

Aanrader, goede service & snelle levering!

Snelle service!!

Prima en snelle service

Zeer goede service

Ik had een legging besteld. Deze was supersnel binnen maar helaas beschadigd. Na het versturen van een email krijg ik meteen een nieuwe toegestuurd! Super snelle service en vriendelijke mensen.

Supersnelle service

Ik heb 's avonds laat nog op de valreep voor mijn zoon een kerstpak aangekocht van Suitmeister en deze was de volgende dag al binnen ! Netjes met track&trace. En pak ook prima van kwaliteit. Hij gaat de show stelen deze kerst. Bedankt voor de topservice.

Snel en goede levering

Ik moest snel wat bestellen en kreeg het de volgende al ook mooi geleverd. Ik vond €5 verwerkingskosten wat aan de dure kant.

Op tijd geleverd, zoals beloofd.

Super snelle bezorging

Leuke kleding voor leuke prijs

Bestellen en beloofde snelle aflevering waargemaakt!

Is toch duidelijk....-:)

Zeer tevreden, snelle levering

Leuk

Zo goed als dat ik hoopte en vooral toffe artikelen dat jullie allemaal hebben

Snel geleverd Voldoet aan de verwachtingen Goede communicatie van wanneer het product bezorgt word

Prima en snel

Maat is helemaal goed, snel in huis en prima voor de (kerst) gelegenheid Kortom tevreden,

pakket was mooi verzorgd en voldeed aan de eisen

Keurig op tijd geleverd, juist in deze drukke periode. Heel fijn!

Keurig op tijd geleverd, juist in deze drukke periode. Heel fijn!

Top service!

Snelle Service en getoonde product Zeer naar wens!

Zeer slecht!!

Het pakketje zou vandaag tussen 14.15 en 16.15 uur worden afgeleverd. Het is nu 18.00 uur en ik heb nog steeds niets ontvangen!!!!!!

Top binnen een dag geleverd en goede maten.

Mooi pak, goede maten, snel geleverd.

Het was een beetje een gok om online dit te kopen. Maar de maten van het pak klopten goed, dus past ook goed. Snel geleverd volgens afspraak. Kunnen laten brengen naar PostNL punt is super fijn. Kortom, niets te klagen.

Goed spul en snel geleverd

We waren erg tevreden over onze bestelling en hebben het 1 dag later gelijk ontvangen. Top.

Heel snel en prima spul!

Echt op het laatste moment heb ik mijn jurkje besteld en deze was heel snel bezorgd, heel goed. Was ook erg blij dat de L zelfs goed pastte. Dat was erg goed voor mijn zelfvertrouwen...

Niks op aan te merken!

Eigenlijk zoals het hoort, bestellen, betalen en binnen 1 werkdag ontvangen. Het enige waar ik twijfels over had was de kwaliteit van het jurkje wat ik besteld heb, dat wil bij feestwinkels nog wel eens erg tegenvallen of je betaald gelijk de hoofdprijs (ik vind het altijd zonde om heel erg veel uit te geven aan feestkleding) Maar ook dat was boven mijn verwachting, prijs netjes, pasvorm is ook super en ziet er in het echt nog leuker en meer disco uit dan op foto zelfs, perfect voor het komende themafeestje ;) Voor degene die nieuwsgierig zijn om welk jurkje het gaat, hierbij de link; https://www.feestkleding365.nl/psychedelische-cirkels-jaren-70-disco-vrouw-kostuum

Superleuke jas voor een mooie prijs

De levering was echt razendsnel, echt fantastisch

geweldig

prima kwaliteit super afgewerkt

Snelle service goede maattabel

Webwinkel doet wat ze zeggen. Snelle levering juiste maattabel. Tevreden

Het was gewoon kapot

Het gouden jasje was stuk op de naad. De gouden blouse was te groot. Ivm tijdnood konden we het niet terug sturen. Ik zie graag een tegemoetkoming van de kosten terug. Daar ik nu kosten heb moeten maken.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW