Perfect!

Perfect snelle levering! Zondag besteld omdat een soortgelijk pak van een andere leverancier de foute maat was, uiteraard kom ik daar pas zondag met carnaval achter. Dus zondagochtend een nieuwe hier besteld en hij was maandag al binnen! Perfect op tijd dus voor de rest van carnaval!

Unschlagbar ;-)

Ich war völlig überrascht. Sehr schnelle Lieferung der Ware. Auch die Qualität der Ware war sehr hochwertig. Ich bin ja bei Bestellungen im Internet immer sehr skeptisch. Aber meine Erwartungen wurden übertroffen. Weiter so, sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Was duidelijk aangegeven welke maat je nodig had adhv een schema. Besteld en de volgende dag al in huis en de pasvorm was perfect.

Zeer tevreden over deze vlotte bestelling

Zeer tevreden over mijn bestelling. Producten ontvangen aan zeer scherpe prijzen 1 dag na bestelling.

Schnelle Lieferung, gute Qualität

Die Bestellung kam sehr schnell und das Produkt war von guter Qualität

Uitstekend!

Heel snelle levering en de kostuums zijn helemaal zoals verwacht!

TOP Qualität und Pünktlich

TOP QUALITÄT UND PÜNKTLICHH, Alles gut verpackt,

Super !

Heel mooie kwaliteit , en snelle levering !

Schnelle Lieferung, tolle Ware und sehr guter Service!!

Alles bestens gelaufen. Schnelle Hilfe im beschwerdefall. DANKE

Snel en goed

Een paar dagen voor het feest onze pakken besteld. Geleverd binnen 1 dag met een top kwaliteit. Erg blij mee!

Soepel, snel en gemakkelijk

De bestelling is snel en zonder problemen kort voor carnaval binnengekomen ondanks waarschijnlijk topdrukte. Heel tevreden!

Prijs-kwaliteit goed.

De jas is wat je er van kan verwachten voor die prijs. De kleur is net iets bruiner als op de foto, voor de rest een heel mooie jas om je outfit compleet te maken.

Was helemaal super!

Herhaling vatbaar

Verlässlich geliefert!!

Hatten für unsere Faschingsgruppe die Kostüme bestellt, haben einen Rabatt bekommen und es wurde pünktlich geliefert.

Alles zur Top Zufriedenheit

Schneller Versand Gute Kommunikation Karton kam einwandfrei an Unkompliziert und unproblematisch Sehr gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk bestellen en snelle levering

Bestellen was makkelijk op de website en het werd de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Nog snel iets besteld voor carnaval en effectief de volgende dag geleverd. Top-service!

perfect

de volgende dag geleverd zoals vermeld op de website, dus zeer tevreden

Super snel

Super snelle levering goed informatie retour heel snel afgehandeld

So macht einkaufen Spaß jederzeit wieder

Es war schnell verpackt kam sicher an kaufe gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima bestel en bezorg service

Bij bestellen nog twijfels over maat maar pri a klantenservice die je helpt. Snelle bezorging zoals aangegeven en prima kwaliteit product Zeer tevreden!

Tevreden met mijn aankoop

Had nog snel een outfit nodig en bij deze site kon ik als 1 van de weinigen nig savonds laat bestellen en morgen in huis hebben. Blij met deze aankoop.

Perfekte Größe

Lieferung erfolgte sehr schnell

Kwalitatieve verkleedkledij

Ik was wat sceptisch bij het bestellen of de kwaliteit wel degelijk zou zijn. Maar dit bleek zeker geen probleem. De kledij die ik bestelde was mooi, en had een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mooi chirurgpak en snel ontvangen

Ik ben zeer tevreden over het chirurg verkleedpak voor mijn dochter. Goed materiaal en net zoals op de foto. Ik heb er ook nog een stethoscoop bij besteld. Snelle levering ,Binnen 2 dagen ontvangen in België

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW