Alles werd zoals beloofd op tijd geleverd. Heel tevreden!

aangename ervaring om te bestellen bij Feestkleding 365.nl

Goede en snelle service

Leuke kleding met snelle service! Heb je een feestje met een thema, er is keuze genoeg. Ik moest op het laatste moment nog iets regelen maar dankzij feestkleding365 was is enorm snel voorzien!

Zonder problemen snel geleverd

Voor een last minute Halloween feest een dag van te voren nog een kostuum en wat accessoires besteld. Het was al halverwege de vrijdagmiddag en ik had de spullen echt zaterdag nodig dus ik nam een gok. Maar alles kwam zonder problemen, keurig op tijd de volgende dag binnen. Helemaal top! Bedankt voor deze service!

Goeie kwaliteit

Perfect voor Halloween

Heb voor Halloween dit kostuum gekocht en het was het zeker waard. Het gezicht die bedekt is zorgt echt voor een wat engere uitstraling. Super avond gehad !

Perfect!!!

Minder dan 12 uur Later kreeg ik mijn bestelling en het was heel dringend mijn zoon was aan het huilen en dacht dat hij Halloween niet meer kon vieren! Maar het is goed gekomen dankzij jullie en het costume was super. Dank u

Snelle levering!

Deze moeder was weer laat om wat te bestellen voor halloween , maar donderdag besteld en vrijdag morgen in huis. Product voldoet ook aan wat ik verwachte dus super blij mee! Bedankt!

Voor groot en klein, bij Feestkleding365 winkelen is altijd fijn!

Er zijn ontzettend veel producten waaruit je kan kiezen. Voor welke gelegenheid ook, hier vind ik altijd wat ik nodig heb.

Geweldige prijs-kwaliteit

Ik had wat twijfels over de maat. Niet alle outfits zijn "curvy girl"-approved. Toen ik het paste kwam het perfect overeen met de maattabel. Snelle levering (binnen 24u) zoals beloofd, en mijn kostuum had een geweldige prijs-kwaliteit. Heel verzorgd verpakt en aangenaam om te dragen. Ik heb zelfs de 2e plaats gewonnen voor "best-dressed" op een feestje. Talking about when your costume comes with a paycheck.. love it! Ik bestel volgend jaar weer!

Snelle levering, mooi product, netjes verpakt!

Snelle levering, mooi product en netjes verpakt! Fijn!

Chaos moeder geslaagd

Helemaal vergeten dat het dag nadien feest op de kinder opvang was voor Halloween. Vandaag besteld morgen in huis . Sure we zullen het maar proberen en effectief ! Heel stevige verkleedkleding , snelle Levering en moeder content met haar kleine pompoen in huis

Snel geleverd, de maat is goed. Valt mooi lang en zwierig!

Mijn dochter is superblij. We hebben maat L gekozen want mijn dochter is ook 1,75m. Ze is er prachtig mee!

Belofte nagekomen

Mijn bestelling kon niet direct uit voorraad geleverd worden, maar dat stond er duidelijk bij toen ik het bestelde. Op de website stond dat het product een week later geleverd kon worden. Precies een week later werd het bij me thuisbezorgd. Heel fijn dat de leverdatum klopt.

Zoals toegezegd

Voor 23:59 besteld de volgende dag in huis. Netjes en in een stevig doos verstuurd.

Fantastisch en zo snel!

Wij hebben de avond last minute ons outfits besteld en de volgende dag gekregen juist op tijd voor het feest. Echt gemakkelijk en beveel ze aan!

Flitsend

Ik heb op donderdagavond mijn bestelling geplaatst en ik kreeg het al op vrijdag in de vroege middag! Hierdoor had ik het tegen vrijdagavond. Perfect voor mensen zoals mij die nogal late beslissers zijn.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, super dunne stof Ook heel kort op de naad gestikt. Dus na 1 keer dragen al kapot… Kan je beter iets anders bestellen

Heel tevreden over de snelle werking en goede service. Dag voor Halloween lastminute bestelling gedaan en zoals beloofd tijdig ontvangen. Top!

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

De kostuums zijn van zeer goede kwaliteit en werden de volgende dag geleverd zoals beloofd. Top.

Fantastic!!!

Erg snel, goede service, ruim optijd bezorgd. Al met al een perfecte ervaring!

Gekregen wat ik verwachtte

Levering volgende dag! Niets ontbrak. Zeer goede service. Klein minpuntje is dat jullie postNL gebruiken voor leveringen, aangezien zij er vaak maar hun voeten aan vegen.

Uitstekende vriendelijke service

Snel bezorgd en wat een fijne en vriendelijke service. 1 onderdeel was niet direct beschikbaar, klantenservice handelde heel snel en vriendelijk en 2 dagen later alles optijd binnen voor het gruwelijke spookfeest. Bedankt! Zeker een aanrader met ruime keuze en zeker niet duur. Kwaliteit is goed, tot de volgende keer!

Super snel geleverd

Mooi pak netjes ook bij elkaar op de site zeer tevreden ook is alles makkelijk te vinden

Snel en prijs-kwaliteit waardig

Volgende dag geleverd, heel redelijke prijzen en grote keuze producten

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW