Laden reviews...
2,239 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Året har inneburit uppskattning för snabb leverans och pålitlig service. Produktkvalitet och passform har varit övervägande positivt, och priserna har varit konkurrenskraftiga. Webbplatsen har varit lätt att använda och beställningsprocessen har varit tydlig. Sammantaget har upplevelsen varit positiv med smidiga returer vid behov.
het product wat ik besteld had was optijd binnen! daarnaast past het pak mij perfect!
8 November 2024
Joël Van Driel
Rotterdam
Ik heb eigenlijk niets verder aan mijn zin toe te voegen.
6 November 2024
Terry
Sliedrecht
Wilde last minute een pakje halen voor een werk feestje. En last minute was zeker mogelijk. Volgende dag had ik het Ouija Board heks kostuum im huis. It looked amaaaazing. Veel complimentjes over gehad en de jurk was ook echt van goede kwaliteit voor de prijs! Nu zijn veel collegas van mij into the fashion world en gaven zij de complimentjes! 10/10 aanradertje
6 November 2024
Janice
Arnhem
Met dit pak ben je echt de bink van de avond.
5 November 2024
Bestelling was er vlug en correct
Raymond
Antwerpen ( Deurne)
We wilden de pakken eerder dan de genoemde data en dat kon dus super fijn geregeld door feestwinkel
Sofie Z.
Hilversum
Uitstekend kwaliteit en zeer snelle verzending. Echt een aanrader!
Roksana B
Venlo
Vlotte verzending en alles mooi op tijd. Het pak is zeer mooi. Al merk ik wel dat het fragiel is. Ik hoop dat dat de dochter het toch wel zeker 2 jaar kon dragen. Ze is net 7 jaar geworden ik koop een maat 7tot9 jaar en het is voor nu maar heel nipt. Jammer dat terugzenden €6,5 is anders had in geroutineerd en een grotere maat besteld.
Kathleen
Wilrijk
Beste Kathleen,
Wij vinden het erg vervelend dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met het artikel dat je hebt besteld. Dit is niet wat je van ons mag verwachten.
Als het goed is heeft een van mijn collega's contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hopelijk hebben we het zo toch goed kunnen maken.
Feestkleding 365
Haalde het pak uit de verpakking en het was al gescheurd. De rode bollen vooraan ontbraken ook al, geen enkele gezien. Slechte kwaliteit deze keer, is het ganse weekend maar verder en verder gescheurd. Had geen andere keuze dan deze te gebruiken, was geen tijd meer om iets anders te voorzien.
Peeters Kris
Huldenberg
Beste Kris,
Feestkleding 365
Het dokterspak van Halloween was een succes voor de zoon. De bestelde accessoire (bril met beweegbare ogen) was niet te gebruiken door de slechte kwaliteit van het product. Oor van bril blijkt er gewoon steeds af te vallen, het klikt niet vast. Ik heb dit gemeld en kon het terugsturen, maar de kosten van verzending zijn groter dan de prijs van de bril. Een tegemoetkoming had hier op zijn plaats geweest.
Ilse
Duffel
De bestelde producten waren zijn geleverd.
henriette
Kampen
Lastminute nog op zoek naar halloweenkostuum. Besteld en volgende dag geleverd dus 5/5 hiervoor Kleedje is echter na 1 x dragen volledig gescheurd. Ook de pluchen knopen waren na 1 u reeds verdwenen.
Lindsey de Meulenaere
Zuienkerke
Beste Lindsey,
Topervaring
Srah vertongen
Kortrijk
Snelle levering, leuke verkleedkleding die toffe reacties teweeg bracht!
Arnout
Hemiksem
Goede service, snelle levering en goede prijs.
Marion
Herkenbosch
De dag nadien al geleverd en de kledij is van goede kwaliteit!
4 November 2024
Lana
Opwijk
Levering was top en snel
4 November 2024
Brecht
Gent
Ondanks enorme drukt met Halloween hebben wij ons pakket binnen een dag ontvangen.
3 November 2024
Chantal Faber
Almere
Ik had 3 outfits besteld, dit ging gemakkelijk via de website. De dag van de levering kreeg ik een mail dat 1 outfit niet meer op voorraad was. Dit vond ik erg jammer.
3 November 2024
Megan Verwilligen
Almere
Mijn kleed was niet in de winkel. Jullie lieten het me snel weten en namen me mee in de zoektocht naar een oplossing. Na een paar dagen extra tijd, kreeg ik het kleed aan! Ik was ook heel blij met mijn nieuwe verkleedoutfit!
Kaat
Schelle
Mooie kwaliteit. En ziet er stevig uit .
Bjorn Dewyse
Houthulst
Goede snelle service, en nog mooier dan op afbeelding, en goede kwaliteit. Top
H.E
Enschede
Eenvoudige bestellingsmethode, correcte bevestiging en trajectopvolging per mail.
Melanie
Westmalle
Het kleed was wat mijn dochter in gedachten had, maar de riem die erop bevestigd was hing los toen ze het uit de verpakking haalde. Ik kon meteen beginnen te naaien.
An
Meerbeek
Kostuums gemakkelijk terug te vinden op site. Bestelling, betaling en levering verliepen vlot en zoals omschreven. Prijs/kwaliteit zijn goed.
Veronique
Zwevegem