Filter

Supersnelle levering!

Bestelling was de volgende dag al geleverd, heel fijn als je dringend iets nodig hebt!

Makkelijk en snel!

Duidelijke website waar je makkelijk nog last minute een bestelling voor je feestkleding kan doen!

Kwaliteitsvol en zeer snel geleverd

Mijn dochter bestelde een verkleedkleed type middeleeuwen voor Carnaval. Het kleed was er op de afgesproken levertijd en de kwaliteit is echt veel hoger dan verkleedkledij uit pakweg een speelgoedwinkel of. Prijs kwaliteit verhouding dus erg in orde.

Last minute besteld volgende dag in huis en nog mooier als verwacht ❤️

Snelle service echter verkeerde kleur

Vrijdag gebeld voor de maat, meteen de dag erop netjes ontvangen. Vriendelijk geholpen. Helaas in de verkeerde kleur mijn artikel ontvangen. Nu telefonisch niet bereikbaar. Wel een contactformulier kunnen invullen. Ik ga er vanuit dat het netjes wordt opgelost en dan krijgen ze er twee sterren bij.

“In die verkleedkleding voelde ik me meteen fantastisch.”

“Toen mijn dochter in die verkleedkleding stapte, voelde het alsof ze even in een magische wereld sprong en het was gewoon fantastisch.”

Fantastisch snelle levering van de bestelde kostuums ruime keuze met goede voorraden

Mijn carnavalskleding werd al een paar dagen voor de verwachte bezorgdatum geleverd en zat heel netjes in plastic en een stevige doos verpakt.

Top kwaliteit mooie stof en mooi kostuum

Snel

Snelle reactie en snelle levering. Eerder dan aangegeven. Top!

Mooi en goed pak

Hij zet net goed ten aanzien van formaat. Ik ben 175 cm en weeg 75 kg. Heb een maat M.

Er stond dat de verwachte levertijd 6+ dagen was. Maar ik werd positief verrast omdat m’n pakketje de dag na bestelling geleverd werd.

Heel snel en goed

Ik heb een carnavals pak besteld hier en hij kwam al na 1 dag binnen en de kwaliteit is heel goed voor de prijs!

succesvol verlopen zou volgende week pas geleverd worden. Maar kwam al snel even ophalen bij service punt en klaar. past goed.Bedankt voor de snelle service.Blij mee.

Artikel snel geleverd Goede communicatie

Erg veel keuze

Feestkleding 365 heeft erg veel keuze voor goede prijzen. Ook allemaal netjes per thema vernoemd op de site. Super!

Snelle en correcte levering

Mijn pakketje snel geleverd en heel tevreden over wat ik besteld had

Goede service, snelle levering.

De site is klantvriendelijk en goed ingericht. Snelle levering.

Geweldige service! Snel geleverd

Mijn ervaring was erg goed! Een beetje stres natuurlijk omdat een week van te voren met de levertijden maar het was er binnen 1 werkdag!

Goed maar licht teleurstellend

Ik heb 2 kostuums besteld voor mijn zoontjes. Hele rappe levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Maar het is spijtig dat bij het ene kostuum een stuk ontbreekt. Daarvoor moet je dan retourkosten betalen om terug te sturen. Je kan dan een nieuw kostuum bestellen maar eigenlijk betaal je dan meer met retourkosten bijgerekend die bijna 10€ zijn. Het is niet mijn schuld dat ik moet terug sturen omdat het kostuum niet compleet was.

Super fijne dienstverlening

Ik had mijn bestelling in de avond gedaan en het zou eigenlijk paar dagen duren maar het was boven verwachting al de volgende dag vroeg in de middag

Supersnelle levering

Vrijdagnamiddag besteld, zaterdagmiddag geleverd… veel sneller kan niet!

Ik bestelde enkele attributen en een costuum voor Aalst carnaval. Alles kwam tijdig toe, zonder enig gebrek. Ook de prijs is eerlijk. Ik heb geen enkele klacht, 5 sterren!

Snelle en correcte bezorging

Fijne en correcte werkwijze, levering is perfect en snel gebeurd zoals meegedeeld bij de bestelling. Kostuum is zeker prijs qualiteit dik in orde. Als wij nog een verkleedkostuum nodig hebben zal dit zeker hier besteld worden.

Goed en snel

Binnen de week had ik mijn bestelling (17 pakken) thuis. En met een leuke korting! Super!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW