Filter

Snel ontvangen en goede service

Duidelijke communicatie en inhoud was zoals verwacht.

geweldige winkel

perfect voor alles wat je maar zoekt!

Leuke outfit correct geleverd de volgende dag!

Heel veel keuze tegen een goeie prijs en de dag daarna aan huis geleverd. Heel tevreden van de service.

Het Feest op de Love Boat kan beginnen

De Matrozen jurkjes die wij hebben gekocht passen goed en en zijn een mooie outfit voor hett feest op de love boat

Netjes en op tijd geleverd

bestelling kwam overeen met voorbeeld

snelle, correcte levering en het hetgeen ik besteld had kwam overeen met het voorbeeld op de webside

Moeilijk leverbaar artikel direct en supersnel afgeleverd!

Via geen enkele andere (internet)winkel was mijn gewenste artikel zo snel en aantrekkelijk geprijsd leverbaar! Zeer veel dank!

Je feestartikel thuis voordat je het weet

Online mijn Las Vegas colbert aangeschaft en niet veel dagen was hij al keurig in een doos en voorzien van een beschermhoes afgeleverd bij de post.nl afhaalpunt bij mij om de hoek. Hoe makkelijk kan het zijn.

Heel snelle levering en het kostuum voor mijn zoontje was mooier in het echt dan op foto. Stond wel niet bij de beschrijving dat de bandana er ook bij zat, fijne verrassing

Geweldig, nog nooit zo een snelle levering gehad!!

Ik bestelde drie items bij feestkleding365 op zondag avond en de dag erna was het al om 11u geleverd. Ook vond ik de website heel goed! De zoekfunctie zorgde ervoor dat precies vond wat ik nodig had. Top ervaring!!

Supersonische snelle levering

Op de mooie website is alles makkelijk te vinden. Gewoon met 1 dag binnen. 1 woord wauwwww

zeer goed

snel bezorgd en conform de vereachtingen

grote afwijking foto-realiteit

herenslaapkleed op foto ZIET hij er wit uit, na vergroten zie je pas dat er een lichte grijze streep in zit en als je het ontvangt blijkt het een hel blauwe streep te zijn. Helemaal NIET wat we in het toneelstuk nodig hebben... Terugsturen kost 11€ (en als het met alles erop en eraan was geweest was het 25€ geworden)

Top service!

Ik had eerst een t-shirt bij een andere Besteld, maar daar kreeg ik helaas een lege doos van binnen. Toch maar hier besteld in de hoop dat het snel binnen was. Dat was het ook zeker ! Snelle levering!

Goed en snelle levering.

Is heel goed en zou het andere aanbevelen. Snelle service.

Zéér goed en ongelooflijk snel!

De gezochte producten waren goed te vinden op de website. Aankoop en betaling waren snel geregeld. De aankoopbevestiging kwam onverwijld per email binnen, plus heel snel al een bericht van verzending. De producten werden binnen 24 uur bezorgd in een keurige doos, goed verpakt. Alle lof dus!!

Snelle levering, voldoende keuze

Er was voldoende keuze en de pakken werden snel geleverd. Retourneren ging gemakkelijk, maar koste wel €6,95

Top outfit!

Voor een verkleedfeestje dit leuke scheidsrechters jurkje gekocht, valt goed op maat en de kwaliteit is super!

Klopt niet met de foto

Bij de foto van het mummie kostuum staat een ander masker en handschoenen. Dat staat er ook in kleinere letters, maar die van de foto zijn niet verkrijgbaar. Het masker dat er wel bij zit staat niet op de foto en past niet bij het mummie kostuum.

Lelijk pak

Besteld naar aanleiding van de afbeelding. Eenmaal binnen staat op de verpakking ook dit pakje afgebeeld. Als hij zo zou zijn dan was het prima Maar er zit een lelijk pak in en het afgebeelde masker en and bedekking zit er niet bij.enkel een heel lelijk rubberen masker. Totaal iets anders dan afgebeeld. Al met al spuuglelijk en duur

Snel geleverd, kwaliteit oké.

Snelle oplossing voor outfit voor thema feestje. Artikelen zijn goed weergegeven op de website. Pasvorm oké. Moest de haarbanden vastlijmen. Wat duur voor de kwaliteit.

super leuk, makkelijk en goed geprijst

veel keuze betreft de 90's thema, makkelijk en snel geregeld

Top producten

Goede producten , komt overeen met de website, en snelle levering.

Fantastisch!

Makkelijke website, super snelle levering en goede kwaliteit kleding!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW