Filtre

Prima service van Handyman.

Prima geregeld, na telefoontje en 4 uur verplicht wachten, lag mijn bestelling klaar!

Snelle levering. Alleen de man in de winkel in Venlo is wat nors.

Prijs en kwaliteit in evenwicht en snelle service

Een woord chappeau!

Nix op aan te merken

Vanaf bestelling goed geïnformeerd over levering, levering netjes op tijd

Voor herhaling vatbaar

Even gebeld met het filiaal voor informatie. Om te bestellen kreeg ik het artikelnummer en was het bestellen heel snel geregeld. Supersnel geleverd en verpakking om de bestelling heen was gelukkig niet overdreven groot.

compleet en bliksemsnel

Bijna altijd de gewenste handige producten op voorraad. Als toch nodig dan snel besteld. Bij click en collect: bij laatste click al telefoontje voor afspraak.

Heel fijn geholpen

Ik ben netjes gebeld, dat het artikel klaar lag. Heel vriendelijk personeel. Ook sleutels laten bijmaken. Fijne winkel.

Keurig geregeld

S’avonds besteld, de andere morgen kon ik het ophalen.

Zeer klantvriendelijk

Het bestelde artikel via de web-site was op de afgesproken tijd niet aanwezig en moest nog opgezocht worden. Aardig en vriendelijk opgelost

Gewoon prima service

Deskundige, vriendelijke service en goed producten

Prima geholpen

Click & collect gekozen, kon binnen een dag al spullen ophalen

Heel goed geregeld

Lampen en inkt besteld en de volgende dag opgehaald bij de winkel. Wat heel handig is dat je op de website kan zien hoeveel voorraad er is van je producten in de winkel.

Snel en direct behandeld

Gegevens op de website klopten niet en daardoor een niet passend onderdeel voor mijn stofzuiger

Ik had een onderdeel voor mijn stofzuiger besteld (pistoolgreep) en mijn model en type nr stonden erbij dus hopa . Is het voor een slang van 35 mm en de mijne was 55 mm . Beetje jammer .

Snelle levering en past precies, super blij mee

Top, snelle levering

Click & collect, top geregeld

Batterij via de website besteld. Website werkte voldoende goed op mijn mobiel. Betalen kon ook via ideaal. Werd vrij snel gebeld dat ik langs kon komen om het batterijtje op te halen.

Click & collect, top geregeld

Ben zeer tevreden over de koolstoffilter, eindelijk weer eentje die goed past.

snelle service en goed artikelen.

Wat een goede en snelle service van de Handyman. Ga zo door met deze goed service.

Een bestelling was niet leverbaar. Daarna hierover goed geïnformeerd . Na een telefoontje kreeg ik het bestelde in een iets duurdere versie. Wel voor de oude prijs. De volgende dag werd alles geleverd. O ja; het telefoneren ging ook super snel. Gelukkig zonder keuzemenu e.d. Al met al heel tevreden.

Fijne winkel in Zwolle zuid!

Uitstekend geholpen!

goede service

Snel en keurig verpakt vezorgd.

Verkoop en levering verliepen prima

c

Makkelijke bestelsite. Winkel heeft allereerst opgezocht welk artikelnummer ik nodig had. De rest was makkelijk.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ