Filtre

Keurig op tijd en vlot geleverd

Bestelling vlot geleverd, precies volgens door ons gevraagd leveringstijdstip.

prima, accuraat en snel

nvt

Overzichtelijke website en snel geleverd

Ik kon het product wat ik wilde bestellen snel vinden. Het werd op de aangegeven dag geleverd.

Overzichtelijke website en snel geleverd

Geweldig snelle levering printercartdriges!

Een kleuren en zwarte cartdrigde voor mijn HP Deskjet 2630 besteld bij Handyman. Heb altijd hele goede ervaringen met deze winkel in Zwolle-Zuid, en het vriendelijke personeel. Vandaar bij hen online besteld. Na een dag was het er al! Super bedankt Handyman!

correct en supersnel geleverd. Lijkt Overtoom wel (haha)

zie bovenstaand .Daar is niets meer aan toe te voegen.

Perfect met een stip!!!!!!!!!!

Voor mij de eerste on-line bestelling. Alles is perfect gegaan vanwege de goede instructies. Super en zeer snelle levering. Bedankt.

Artikel goed aflevering slecht

Artikel en de verzorging daarover was goed .alleen de afllrvering va DHL was slecht.ik was thuis, maar werdt gewoon niet gebeld.

Vlotte levering en keurig verpakt

uitstekend!!!!!!

zeer snelle bezorging van goede producten en zeer eenvoudig te bestellen

Duidelijke site, goede service

Goede keus aan artikelen en je kunt goed zoeken op de site

Zoals altijd prima !!

Snel en uitstekend geholpen, Niets op aan te merken. Gewoon goed !!!!

Fijn dat in Corona tijd mijn bestelling zo snel geleverd is.

Juist nu wordt er meer gebruik gemaakt van de afzuigkap. Dus was best aan vervanging toe. Hartelijk dank.

Snel en attent

Goed. Niet zoveel over te vertellen...

perfect, goed geregeld

Normaal ga ik altijd naar de winkel, maar nu met de corona heb ik spullen besteld via internet. Het was goed geregeld. Binnen 2 dagen was het bezorgd.

Handyman heeft alles wat je op dit moment om verlegen zit.

Woonachtig te Zeist kan ik bevestigen dat de Handyman één van de beste zaken is in het centrum. Zeer vriendelijk en kundig personeel die meedenken, alternatieven bieden en je wijzen op een mogelijk prijsvoordeel. Erg goede ervaringen mee. De online bestelling verliep prettig; alsof ik in de winkel stond. Jammer dat het persoonlijk contact ontbreekt in dit geval.

Uitstekende service op afstand!!!

Online een bestelling geplaatst, heel overzichtelijk en duidelijk. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelde product en bezorging. Bezorging op tijd zoals afgesproken. Fantastische service!!!

Heldere website snelle levering van het onderdeel

Was weg gemakkelijk om het kapotte onderdeel te vinden op website. Volgende dag al in huis. Erg prettig.

alles prima geregeld en verlopen!

alles prima geregeld en verlopen!

prima bestelmogelijkheid op goede website, heel snel geleverd, top!!

Super Handyman parts, de halve prijs van het origineel

Snel geleverd. Past perfect lijkt wel origineel. De helft goedkoper Makkelijk zo'n complete set. Ben heel erg tevreden.

Prima service!

Duidelijke site, snelle levering, correct verpakt. Helemaal niks te klagen!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ