Filtre

Ontvangen wat ik verwacht had

Tijdige levering en goed verpakt

goede service ook online!

Winkel dicht en heb bewust voor Handyman gekozen om te steunen en niet voor bijvoorbeeld Bol.com, die redt het wel! Graag tot ziens weer in de winkel in 's-Hertogenbossch.

Gewoon geweldig, makkelijk bestellen en de andere dag in huis.

Zo makkelijk en echt de andere dag in huis, simpel.

makkelijk, en goede kwaliteit

Het bestellen via Handyman is mega eenvoudig. De kwaliteit is altijd goed. Normaal ga ik fysiek naar de winkel, maar dat is nu niet mogelijk. ONline bestellen wel, alleen komen er dan al snel verzendkosten bij. Dat vind ik wel vervelend en doet mij dan meer bestellen zodat het wegvalt.

Aan alle verwachtingen volaan.

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, werd het vervolg snel en efficiënt uitgevoerd. Binnen de korst mogelijke tijd had ik mijn spullen in huis. Aan alle verwachtingen is voldaan.

Snelle levering Prima kwaliteit en goede prijs Top!

Wij hebben al jaren een Henry voor onze showroom. Nu zag ik laats de compackte hetty, hij is geweldig stuk kleiner en lichter met een geweldige zuigkracht ben er super blij mee .

Snelle levering,netjes verpakt, alles conform verwachting

Snel geleverd!

Geen idee of het echt werkt, ik zie weinig verschil met boenen met allesreiniger.

Zeer snel geleverd met track en tracé code, zeer tevreden

Prima product en snelgeleverd

De bestelde artikelen, een spleetzuigmond en combimond (universeel) stofzuigerborstel voor 2 verschillende Philips stofzuigers (1 met gaatje) was snel gevonden en geleverd.

Super service

Handige website en snelle en top service.

handyman komt belofte na: na 1 dag bezorgd!

andere webwinkels beloven zoveel: Handyman komt belofte na, na 1 dag echt bezorgd!!!!!!

Snel geleverd en een top product. Heel eenvoudig met deze verlengset. Wasmachine werkte direct op de juiste wijze.

Produkt zoals op de foto en zoals omschreven. Supersnelle levering.

zeer goed geholpen

ik had eerste keer niet goed ingevuld. gelijk kreeg ik verzoek voor evt hulp. dit was erg fijn. alles goed geleverd.

Passen perfect

Goede stofzuigerzakken

Prima geregeld.

Goede voorraad. Volgende dag in huis. Fijn!

Droger kapot. Riem gebroken. Gelijk een nieuwe besteld en de andere dag al bezorgd. Echt super blij. Gr Clara.

Super snelle levering

Alleen jammer van de verzendkosten.

De aankoop verliep snel evenals de verzending

Super, goed en snel

Maandag filter voor stofzuiger besteld, dinsdag in huis. Alles perfect verlopen ga zo door,

Super snel en netjes verpakt

Met zorg verstuurd!

Dik tevreden

Goed product, goede website en goede levering.

Geweldig goed

Zocht stofzuigerzakken voor een oude stofzuiger en deze hier toch nog gevonden. Top

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ