Filtre

de bestelling is op de afgesproken tijd geleverd

Makkelijk om te bestellen en snelle levering. Bestelling klopte en was goed en stevig verpakt.

Ik ben onder de indruk van de snelheid hoe dit pakketje bij is bezorgd. Supersnel en correct op de afgesproken tijd. Heel veel dank voor de prima service.

Goed product doet wat hij moet doen.

Prima geregeld

Bestelling prima in orde, maar gezien de artikelen had het in een kleinere plattere doos gemogen. Voor twee te starters, 1 x 9 volts batterij en wat printpatronen erg grote doos. De bestelling was prima in orde.

Echte meedenkers, prijsopgave vooraf.

na lang zoeken op het web terecht gekomen bij Handyman, zij hadden wat ik zocht, een onderdeel voor de gaskookplaat van 22 jaar geleden. onderdeel nummer doorgegeven via de mail, dag er na al antwoord, was wel erg duur, en moest besteld worden 3 weken levertijd. ff bellen met Handyman en ik kon het onderdeel bestellen via de site en direct leverbaar en ook nog eens stukken goedkoper. prima service, een echte aanrader.

Een artikel was niet op voorraad. Kreeg snel hiervan bericht en ook van het verdere verloop. Zeer netjes en klantvriendelijk! Artikelen zijn van zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

uitstekend !!

Besteld, volgende dag in huis ondanks de Corona en drukte bij de afleverdiensten.

Snelle service en duidelijke communicatie!

Bestelling was optijd binnen.

Ben zeer tevreden met de bestelling die ik heb mogen ontvangen.

Heb al jaren een HP printer.

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop Snelle levering

Snelle levering en website

Meerdere keren besteld. Handy voor een onderdeel van een apparaat.

Vlotte levering

Vlotte levering

Snelle levering, overzichtelijke website

Ik kon het product dat ik zocht zonder moeite vinden en het werd de volgende dag al geleverd.

Snel, goed en vriendelijk

Geen tips te geven. Pakket was er de volgende dag al, heel vriendelijk aan de telefoon en prijs ook goed. Dus alleen maar lof.

Supersnelle levering van inktcartridges

Zeer snelle levering van inkt die ik opeens voor mijn printer nodig had. Ik had het online besteld vanwege de winkelsluiting door corona. Ik was bang dat ik een paar dagen zou moeten wachten omdat de bezorgdiensten al overbelast zijn door alle extra online bestellingen. Het tegendeel was waar, de volgende dag had ik het al in huis! (Kon ik weer verder met het uitprinten van de btw aangifte van het 4e kwartaal van mijn zoon zijn bedrijf dat door corona financieel ook erg getroffen is. Niet leuk, maar wel heel fijn dat het nu in ieder geval snel uitgeprint kon worden, dank daarvoor Handyman!)

Het vertrouwde goed ontvangen.

Prima, maar zo spoedig mogelijk weer via de winkel.

Retour verkeerde

Snel binnen maar retour gestuurd omdat het de verkeerde inkt patronen waren . Mvg. Mevr. Van Gool

Het verkeerde product.. terug gestuurd...oplader voor scheerapparaat.... had moeten zijn one blade baartrimmer oplader...

Gewoon goed en snel!

Op de website stond dat het artikel met 5 tot 7 werkdagen binnen zou zijn. Het artikel was echter al eerder binnen na drie werk dagen lag het op de mat. Het artikel was netjes verpakt.

Razendsnelle levering

Wat doe je in deze coronatijd, waarin winkels gesloten zijn, als je ineens ziet dat je printer bijna door zn cartridge heen is? Je bestelt gewoon bij Handyman. Snelle levering van originele HP cartridges, dus niet zonder printer hoeven zitten. Top!

Keurig en snel verzonden

Keurig en snel verzonden

Vlot bezorgt, precies wat ik besteld had.

Je kunt met een gerust hart bij Handyman bestellen..!

altijd raak als ik een onderdeel zoek

goed en snel ook de website

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ