Filtre

Zie boven.

Een (Handy)man een (Handy)man een woord een woord! Alles volgens afspraak en op tijd!

Nette behandeling en snelle service...toppie!

Duidelijk overzicht wat je nodig hebt en je product wordt direct getoond,heel fijn.

Snelle nette service

Voor het eerst online besteld via handyman. Producten goed te vinden en snel in huis.

Snelle nette service

Super snelle service

Normaal haal ik de ontkalkingstabletten gewoon in de winkel van de handyman. Nu heb ik ze voor het eerst online besteld. De dag erna had ik ze al in huis. Ontzettend fijn.

Snelle en correcte afhandeling en bezorging

Ben zeer tevreden. Er waren niet veel woorden nodig om uit te leggen wat ik nodig had. De afhandeling was heel snel en correct

Heel tevreden

uitstekend, snel en correct

De nood was hoog, de redding door Handyman zeer nabij !

Goede voorraad en producten

Blij met mijn bestelling.

Door de lockdown kon ik nergens stofzuigerzakken kopen. Heb ze bij Handyman besteld en de dag erna had ik ze al in huis!

Prima Service Top

Prima Service Top

Snel geleverd, netjes verpakt

Mijn bestelling is snel geleverd en netjes verpakt. Alles is goed gegaan, ook betalen gaat handig en snel. Mijn Handyman zit hier om de hoek, maar zolang de winkel dicht is, is dit een goed alternatief.

Nog niks ontvangen

Ik heb nog steeds niet mijn bestelling onvangen en dat vind ik raar.

Correct!

Snelle en correcte levering!!

goed en snel!

Duidelijke site, gevraagde onderdelen snel te vinden. Eigen merk spullen voldoen ook prima. Gisteren besteld, vandaag geleverd, helemaal tevreden.

Makkelijk en snel besteld

Vandaag besteld morgen in huis met zelf gekozen bezorgtijd! Nu ook nog 10% korting .Zeer klantvriendelijke website!

Alles precies zoals het moet. Goede communicatie.

Met deze bestelling was niets mis mee

Dit was min eerste online bestelling bij Handyman omdat de winkel in Heerenveen gesloten is. Ik ga dit beslist nog wel een keer doen want het is erg hndig

Heel positief

Ik bestelde cartridges voor mijn printer, zoals ik normaal gesproken in de winkel ook doe. Ontving netjes een bevestiging van de bestelling en de volgende dag al werd de bestelling afgeleverd. Supersnel dus!

Goed en snel geleverd!

De volgende dag in huis, heel fijn! Wel jammer dat de plastic wikkels ook in de doos zaten. Extra afval wat ik niet zo netjes vind.

Overzichtelijke informatie en goede service bij de Handyman.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ