Filtre

Snelle afhandeling

Top service!

Mijn stofzuigermond was kapot. Via de mail werd er heel goed met mij mee gedacht over welk type ik nodig had. Super!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering en bestelling

Makkelijke bestelling, zeer snelle levering !!

i.v.b.m. lockdown toch dringend inkt cardr. nodig voor printer. Snel gevonden op de site van Handyman.nl. Besteld ,betaald, en de volgende dag geleverd !!!1 Super Bedankt.

Prima zo!

Snelle levering niks op aan te merken

Duidelijke en goed werkbare webshop

Duidelijke website en goed en snelle levering. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van de route van je bestelling.

toppie

De snelheid van de afwerking en versturen

Duidelijke website en levering, TOP!

Positief!

Duidelijke website en levering, TOP!

Positief!

Snel en volledig

Prima service, snelle levering.

Super snel in huis zeer tevreden

Echt heel tevreden zo snel

Prima snel geleverd

De winkel is gesloten dus op deze wijze besteld. In de winkel koop ik 2 pakken dus met voordeel. Met de service dat ik een onaangebroken verpakking mocht ruilen als mijn oude stofzuiger kapot is. En dan de zakken voor de nieuwe stofzuiger mag omruilen. Die service heb ik niet via de website Jammer dat ik meer artikelen moest bestellen ivm verzendkosten.

Snel maar helaas verkeerde afgelverd

Ik bestelde stofzuigeronderdelen met type, merk en nummer. Alles snel en keurig verpakt bezorgd. Helaas paste het niet. Op eigen kosten geretourneerd. Ik wacht de terugbetaling nog af. Zo gauw als het kan ga ik naar de fysieke winkel.

Eerste ervaring zeer positief!

Eerste ervaring zeer positief!

Prima verlopen

Inktcartridge besteld en prima verlopen

Veel keuze juiste levering

Veel keuze zowel in a als b merken, mijn ervaring leert dat a merken het toch echt waar maken. Nog geen jaar geleden de b merken onderdelen aangeschaft, helaas hebben deze onderdelen al gebreken. Dus nu dan toch het a merk, wel duurder maar, goedkoop bleek toch duurkoop.

Super netjes!!!

Een mooie snelle levering... super netjes verpakt... niks van te zeggen... bestel de volgende keer weer bij Handyman.nl... een aanrader...

Snelle en verzorgde levering

Het was snel binnen en het werkt. Kleine meid is hier heel blij mee. Jammar dat de doos gedeukt was, maar t product was gelukkig nog heel.

Pakket nog niet ontvangen

Kan geen oordeel geven want heb bestelling niet ontvangen.

De goedkoopste en snel geleverd!

Stofzuigerzakken besteld. Geen gedoe. Makkelijke site. De originele zakken kunnen bestellen voor de laagste prijs. Twee dagen later al in huis.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ