Filtre

Goed verpakt en snel in huis

Fijn geregeld

Ovenlampje besteld...volgende dag thuis...doet het ook nog! Blij mee.

Mooi door de brievenbus :)

douche slang besteld. i.p.v. van verzendkosten een extra pakje batterijen besteld voor gratis verzending. kreeg mooi via mail te horen dat ik niet thuis hoefde te blijven. het past door de brievenbus :)

super snelle, correcte levering

Goed product

Ben goed en snel geholpen Jo

Goede service. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang. En een goede prijs. Producten werken naar behoren.

snel, goed en goedkoop

precies wat ik zocht tegen een goede prijs!

Goed verpakte en snelle levering

Dag na bestelling geleverd, dit ondanks de drukte bij Post.nl. Goed verpakt en compleet pakket.

Uiterst tevreden

Het bestelde product werd binnen 1 dag geleverd. Via track&trace kon ik het tijdstip van de aflevering volgen. Het product is conform wat op de Handyman website stond vermeld afgeleverd.

Tevreden

Omdat ik een poosje wachtte op mijn bestelling nam ik contact op met klantenservice waar bleek dat mijn bestelling verloren was samen met de hele container (?) Men heeft toen onmiddellijk een nieuwe zending gestuurd die de volgende dag aankwam. Dankjewel !

Top, de volgende dag al in huis

Een paar dingen besteld en de volgende dag al in huis, perfect.

Makkelijk bestelproces

Producten zijn gemakkelijk te vinden en bestelling en levering liepen als afgesproken.

Snelle, veilige bezorging.

We hadden ontkalkingsmiddel besteld, dat werd zeer snel en veilig verpakt geleverd.

Prima website en service

Product dat ik zocht was makkelijker te boliden op de website. Levering was de dag erna binnen.

Juiste onderdelen, snelle levering

Filter en stofzuigzakhouder gingen stuk en waar haal je dan de juiste onderdelen? Site van Handyman is overzichtelijk en bij elk onderdeel staat voor welke type stofzuiger het onderdeel geschikt is. In een paar klikken de juiste onderdelen besteld en de dag erna in huis.

handig , snel en goed

cartridges besteld, volgende dag in huis , wat een luxe

Prima assortiment, snelle levering

Deze bijzondere batterij kon ik nergens anders vinden. Had hem liever in de winkel gehaald. Nu hoge prijs door transportkosten.

Heel breed assortiment en super goed en snel bezorgd.

Snelle bezorging.

Snelle levering en goede kwaliteit