Filtre

Erg prettig om bij te bestellen

Het bestellen bij Handyman gaat erg vlot en makkelijk en vanaf €25,- geen verzendkosten en bovendien zeer snel geleverd . Ook is het zoeken naar de juiste onderdelen erg gemakkelijk .

Handyman heeft (bijna) altijd wat je zoekt.

Wij kopen altijd onze cartridges bij Handyman, omdat ze goede, gerecyclede cartridges verkopen voor een redelijke prijs, en ze geven goede service.

uitstekend !

Goede informatie, prima service, goede aflevering !

Snelle service, netjes verpakt!

Op zondagavond bestel en op dinsdagochtend in huis. En dit ondanks de kerstdrukte!

Fijne en vooral zeer supersnelle service

Door de Corona-maatregelen was ook de Handyman-shop waar ik mijn cartridges gebruikelijk koop, opeens gesloten. Probleem voor de printer waarvan 1 cartridge leeg bleek. Online besteld bij Handyman, volgende morgen al bezorgd.

Top service!!

Lampje besteld was kapot. Bij de Handyman winkel direct een nieuwe gekregen.

Snelle levering.

met handyman in 2021 in verschiet mis je niets

geweldige service goede afhandeling en duidelijk

Top!!

Van bestellen tot levering ging alles perfect!

Makkelijk

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht en bestellen. Het product is snel geleverd en was goed verpakt.

Overzichtelijke website, inzicht in voorraad, snelle levertijd

snel geleverd

snel geleverd! had zelf alleen verkeerd gekeken waren niet de goede! nieuwe zijn al weer onderweg!

Geen opmerkingen

Afspraken netje nagekomen, 1 dag vertraging, lag aan de extreme drukte bij de bezorger.

Met een paar muisklikken besteld en snel geleverd.

Mijn oude stofzuiger plumeau was aan vervanging toe. Binnen een paar muisklikken heb ik deze gevonden en ik had niet verwacht dat hij er al met twee dagen was, i.v.m. de extreme drukte. Blij met het product!

Snellere levering dan verwacht in een drukke periode

Artikelen staan duidelijk omschreven op de site, zijn goed verpakt waardoor ze onbeschadigd aan zijn gekomen binnen enkele dagen na bestellen ondanks een drukke periode (corona kerst)

Super snel

Zelfs in Kersttijd en Coronacrisis volgende dag in huis! Had ik niet verwacht, dus echt super service

Snel antwoord met link voor het artikel wat ik zocht. Ik kon dit gelijk bestellen

Snelle levering en redelijke prijs

Handyman zoals beloofd komt het zijn belofte na.

Tijdige en complete levering

Winkel of online meer dan prima

In deze tijd is winkelbezoek niet mogelijk, dus on line bestellen is de andere optie. Beide zijn prima! De levering on line ook in kersttijd heel snel

Makkelijk te bestellen en goed verpakt geleverd

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ