Filtre

prima service

ondanks lockdown onderdeel voor stofzuigerkunnen bestellen en volgende dag bezorgt en mijn stofzuiger nog een dag voor kerst gerepareerd.

Snelle levering ondanks Kerstpiek

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Suuuuuuuuper!

Prima onderdelen van uitstekende kwaliteit en als mooie bijkomstigheid een zeer snelle levertijd!

Goed en snel geleverd.

Ben blij met deze service,het word snel en netjes geleverd.

Goed en snel geleverd.

Ben blij met deze service,het word snel en netjes geleverd.

Tijdens de drukke kerst op tijd mijn product.

Handig en snel in huis. Ook tijdens een drukke kerstperiode.

Alles ging goed!

vlot geleverd, goed artikel

Ondanks de kerst- en coronadrukte is er volgens afspraak geleverd. de track and trace werkte goed. Ook in de webshop was eenvoudig te zoeken naar het juiste product.

Altijd snel

Wanneer ik iets bestel, is het altijd snel binnen. Ook in de drukke decembermaand kwam de bestelling keurig op het vooraf gemelde tijdstip.

behulpzaam goed

helaas de verkeerde maar super geholpen met het routeneren zeker vaker bestellen

goeie en snelle levering

levering qas goed en snel duidelijk met tijden hadden niet op voorraad maar toch 2 dagennlater binnen top

** stofzuiger zakken op.. alles dicht... dan online.. Klik, bestel en hop de volgende dag in huis!

Fijne stofzuigerzakken van eigen merk. veel goedkoper dan A merk en net zo goed.

Zeer goed.

Makkelijk te bestellen, goed verpakt en snel geleverd. Dank je wel.

Prima en snelle service

De producten zagen er goed uit wedt ondanks de drukte snel geleverd.

Was een super snelle levering ondanks de cotona

Was goed

Goede en snelle service

Tevreden met het bestelde product!

Superservice!

Even googelen en Handyman was snel gevonden. Stofzuigermond was stukgegaan dus daar besteld voor de scherpste prijs op internet. Ik had er geen haast mee dus dacht: het artikel zal wegens de feestdagen er wat langer over doen maar ik had het artikel dat ik zondag bestelde al dinsdag in huis, super dus!

Fantastisch hoe snel mijn spullen binnen waren

Duidelijke communicatie bij vertraging

Producten werden 1 dag later geleverd dan vooraf aangegeven op de site, werd duidelijk over gecommuniceerd. Prima. Fijn dat jullie zo'n groot divers aanbod schoonmaak producten hebben.

de bestelling toch nog vlot ontvangen wegens de kerst drukte.

de volgende keer als ik iets moet hebben voor mijn stofzuiger bestel ik dat weer bij jullie bedank voor de snelle levering.

Prima ervaring, snelle levering

Prima ervaring, snelle levering

Keurig afgeleverd en alles volgens afspraak.

In goede staat afgeleverd en bovendien de juiste producten.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ