Filtre

De cartridge is keurig en snel afgehandeld en verzonden via de webshop

Ook in deze drukke periode is Handyman flexibel en snel

Wat ik zocht, gemakkelijk gevonden en kunnen bestellen. Snel bezorgd.

Super snel

De volgende dag ontvangen, zonder problemen

Prima zaak snelle levering

De score zegt het al

Netjes op tijd bezorgd

De score zegt het al

Netjes op tijd bezorgd

Snel en goed.

Handige site, makkelijk om te zoeken. De levering kwam snel en het product was zoals verwacht. Niks op aan te merken.

Gewoon goed

De winkels waren net dicht door de lockdown maar kon gewoon op de filiaal mijn bestelling op halen

Uitstekende service

Vriendelijk geholpen; er werd nog even gecheckt of ik het juiste onderdeel bestelde. Vervolgens kwam de bestelling binnen tijdens de lockdown. Ik werd gebeld met het advies om het onderdeel bij handyman.nl te bestellen, het bestelnummer kreeg ik erbij. Top!

Heel erg goed

Goede website, snelle levering. Met name de lokale Handyman winkel Lelystad buitengewone service. Een keer gebeld dat het Product opgehaald kon worden en de volgende dag nog een keer met de met de medeling dat ze moeten sluiten ivm Corona. Kortom klasse!!

Zeker aan te bevelen..

Heb niet lang hoeven zoeken was erg duidelijk en was snel geleverd. Zeker aan te raden.

Ondanks dat het druk is in de decembermaand ontving ik deze bestelling erg snel!

Meteen de dag erna al in huis. Echt zeer tevreden.

buitengewoon

snelle bestelling en zeer goed van het afhaalpunt/Handyman. Een paar keer gebeld ook in kade van de sluiting door Corona. Uitstekende service van Handyman Lelystad

buitengewoon

Prima product en supersnelle levering!

Ik had inktpatronen besteld en die waren er in een mum van tijd ook s avonds bezorgd in kersttijd, super!

Lekker gemakkelijk

Bestellen via de site. Even wachten op bevestiging en een leuke wandeling om het product op te halen. Wat mij erg aanstaat is de betaling in de winkel bij het afhalen van het product. Houden zo en niet eerst betalen. Zorg voor de winkel in je woonplaats.

Uitstekende service

Het product was op tijd verzonden maar er was een defect aan. Na de service lijn gebeld te hebben en een zeer vriendelijk persoon hebben gesproken kregen we meteen een vervangend product. De 3d vr bril doet precies wat hij moet doen en met een goed esmartphone zeer leuke ervaring!

Prima product...

Bestelling die ik online had gedaan lag klaar. Perfecte service....

Altijd weer even goed!

Ik belde voor onderdelen van mijn stofzuiger, ik werd heel vriendelijk en klantgericht geholpen, de onderdelen waren helaas niet op voorraad dus heb het via de webshop bestelt, maar de afwikkeling was heel erg goed!

Er is weer licht!

Een korte opsomming: snelle service én heel fijn dat er een houdertje bij het lampje wordt geleverd. Nu is er weer licht in mijn magnetron/oven!

Ophalen in de winkel verloopt goed

Op de website zag ik dat de winkelvoorraad krap was, dus ik liet het door mij gewenste aantal (de hele voorraad) apart leggen zodat ik het alleen maar op hoefde te halen. De winkel ging de volgende dag open en een half uur na opening kwam ik mijn bestelling ophalen. Tot mijn verbazing moest deze nog uit het rek gepakt worden. Er was dus een zekere kans dat het al door mij afgerekende product eerder aan een andere klant was meegegeven. Volgende keer zorg ik dat ik de eerste klant van die dag ben bij schaarste, maar als iets er nog in grote aantallen is, werkt het apart leggen wel fijn, scheelt zelf weer in de rekken zoeken.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ