Filtre

snel geleverd

De artikelen waren precies op tijd geleverd ondanks kersttijd. Jammer dat de afdichtring niet de goed maat was maar direct een nieuwe bestelling gemaakt en die ring was goed, de andere retour gezonden

Goedkoop, snel, makkelijk, goede informatie.

Lekker makkelijk, je hoeft niet in te loggen, kant en klaar. Beste prijs/kwaliteit verhouding, op tijd geleverd, goede informatie en snelle aflevering. AANRADER!!

We hadden een klein onderdeel voor de vaatwasser nodig.snel besteld en afgehaald in de winkel. Jammer dat er een complete set gekocht moest worden ( ik meen 6 of 8 stuks) terwijl we er maar een nodig hadden. Een klein stukje plastic voor 12,00 euro. Maar Handyman had het wel.

Prima en snel geleverd.

In deze drukke tijden toch al een dag later in huis,geweldig. De naderhand gestelde vragen werden dezelfde dag behandeld en beantwoord. Prima service. Bedankt.

Prima en snel geleverd.

Snelle levering. Heel tevreden

Ik vind bij Handyman altijd wat ik nodig.heb. Bovendien supersnelle levering. Gelijk de andere dag in huis. Zelfs in deze drukke tijd.

Goede communicatie

Snel en prima prijs

Meer dan uitstekende service.

Door de lockdown kon ik het bestelde onderdeel niet ophalen in de winkel, waar het was afgeleverd. Tijdens een telefoongesprek bood een medewerker van Handyman Zoetermeer aan het pakketje (in zijn eigen tijd) bij ons thuis in de brievenbus te gooien. Bedrijven moeten trots zijn het personeel wat ook in deze lastige tijd service blijft geven.

kei goed

ik had 's avonds wat bestelt en de volgende dag kon het opgehaald worden.. netjes geholpen en vriendelijk personeel

Prima.

De website werkt goed genoeg, en het is fijn dat je ook kan kiezen om het in de winkel op te halen.

Aanrader

Artikel werd de volgende dag geleverd in de winkel alwaar ik het kon ophalen.

Makkelijk te bestellen en snel op kunnen halen in de winkel

Filters voor de stofzuiger besteld online, netjes bevestiging gekregen en zoals aangegeven op de site, 2 dagen later op kunnen halen in de winkel. Ook daar vriendelijk en netjes geholpen. Fijne site, Fijne winkel.

Gewoon zoals je zou verwachten

Uitstekende webshop. Redelijke prijs. Snelle levering. Geen bijzonderheden, maar dus ook geen nadelen. Gewoon wat je verwacht van een webshop.

Snelle levering en met zorg verpakt

De lampen zaten netjes en goed verpakt in een doos. Goede prijs kwaliteit voor dit product en gratis verstuurd boven € 25,-.

Normaal is service goed.

Ik bestelde voor mijn whirlpool via de website een origineel whirlpool glazen draaiplateau. Ik liet het bezorgen in winkel in Heerlen. Snel geleverd, afgehaald un winkel. De altijd aardige en altijd behulpzame Roy wees me er op dat ik altijd kon ruilen als er een probleem zou zijn. Er inderdaad een probleem. De glazen plaat had geen uitstulpingen voor de rotor en draaide dus niet mee. Terug naar winkel waar een jonge knul mij wel 3 keer er op wees dat ik beter moest uitkijken als ik wat bestelde, dan hoefde het ook niet geruild of geretourneerd te worden. Was hem zeker te lastig. Als de foto op internet onduidelijk is, daar kan ik niks aan dien. Maar ik wens als klant niet belerend te worden aangesproken. Er zijn nog meer bedrijven die onderdelen leveren.

Normaal is service goed.

uitstekend!

Website is zeer duidelijk en eenvoudig. Hetgeen ik nodig had was zeer snel gevonden en besteld.

Besteld en de volgende dag keurig bezorgd!

Besteld en de volgende dag keurig bezorgd!

Bekend met product.

Prima service, artikel goed te vinden

Duidelijke website.

zeer vriendelijke en behulpzame service