Filtre

Uitstekend!

Prettig online bestellen en ophalen in de winkel!

goed gadaan

snel afgehandeld

Goede ervaring met handyman

Goede ervaring met handyman absoluut geen goede alweer met de dhl wat een bedrijf is dat zeg zit je 2 dagen thuis te wachten op je pakketje krijg je een mail dat je niet thuis bent terwijl er niet eens is aangebeld altijd wat ik raad ieder bedrijf aan met een andere bezorg dienst in zee te gaan want dit is echt waardeloos zo krijg je nooit je binnen 24 uur levering met dhl

Prima en snel afgehandeld en voor een concurrerende prijs. Top!

Prima en snel afgehandeld en voor een concurrerende prijs. Top!

Service en prijs-kwaliteit op nummer 1 !

Dankzij de nieuwsbrief korting de goedkoopste prijs (waardevolle actie) en vanaf een schappelijk bedrag aan aankopen gratis verzending en nog snel ook !

Heel goed!

Makkelijk te bestellen, het product was snel geleverd.

Overzichtelijk en duidelijke site met snelle thuislevering

Ik was op zoek naar een onderdeel voor de afzuigkap. Handyman heeft ruime keus en een overzichtelijke site waar ik op gevonden heb wat ik zocht. Na mijn betaling is het de volgende dag keurig thuis bezorgd, supersnel!

Super goed

Leuk ontvangst, goed advies, neem de tijd voor je, prettige ervaring en winkel, echte aanrader.

Makkelijk bestelbaar snel geleverd

Was opzoek naar een nieuwe stofzuiger filter voor een Rowenta. Gelukkig vond ik deze snel bij Handyman.nl duidelijke webshop en snel geleverd! Top geregeld!

Prima service, snelle levering

Er was een onderdeel van onze stofzuiger kapot, Handyman heeft ons prima geholpen door het betreffende onderdeel te bestellen. De volgende dag kregen we al een mailtje dat het onderdeel binnen was. Top service!

Ik vind alles waar ik nergens heen kan Handyman heeft alles.en altijd vriedelijk.

super.

Super snel.ontvangen en ook nog veel goedkoper dan bij de officiële site. Echt top.

Goed!!

Mijn bestelde artikel binnen 1 dag netjes geleverd en tevreden over mijn bestelling!!

Prima, en vlotte levering

Goed, duidelijk en vlug.

Supersnelle levering

Prima onderdelen, snelle levering

zo vanuit mijn stoel in de brievenbus

Prettig geregeld. Duidelijke informatie en goed aangegeven dat het door de brievenbus past

snelle service

Het onderdeel voor de wasdroger kon ik makkelijk bestellen via de website en werd (gratis) afgeleverd in de winkel bij mij in de buurt. De (online)service van handyman is duidelijk, makkelijk en snel. De medewerker van de winkel had bij het ophalen mijn pakketje al klaar liggen. Prima service!

goed en snel

altijd goede ervaring met produkten, verzending en service, ook in de winkel.

Snelle levering, goede prijs, netjes verpakt

Snelle, nette levering, erg tevreden met product

Super tevreden!

Mijn geplaatste bestelling werd een dag later correct bezorgd. Precies het product dat ik nodig had en met zorg verpakt. Een volgende keer kies ik zeker weer voor Handyman.

Gewoon goed zonder poespas

Geklikt, betaald, bezorgd. Gewoon goed, zonder gedoe. Topshop!

Snelle foutloze levering.

Ik ben super tevreden met de bestelling. Ik ga nu vaker een onderdeel op deze manier bestellen

netjes verpakt , snel geleverd en een duidelijke website en ook nog eens een goede prijs voor de originele onderdelen in dit geval voor een miele stofzuiger

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ