Filtre

uitstekend

makkelijk op te zoeken

Het bestelde artikel lag op de afgesproken dag in de winkel

zie hierboven

Snel voor elkaar

Bestelling was geplaatst en werd afgeleverd in de handyman winkel, hij zou nog iets uitzoeken maar datmoest tijdens mijn bezoek. Beetje verkoper had al wat voorwerk gedaan denk ik dan. Verder prima geholpen

Voordelige prijs en goede service

Mijn favoriete merk oortjes is bijna nergens meer te vinden, maar wel bij Handyman. Tientje per paar, drie paar besteld zodat ik weer even vooruit kan. Nooit iets op de service aan te merken gehad.

ik zoek iets en dat is er niet

irritant, In eerste instantie zocht ik iets en dat had ik meteen, daarna kon ik het niet meer vinden. Helaas!!

Goede afhandeling

Overzichtelijke site en gemakkelijk te bestellen. Duidelijke beschrijving van het artikel en gratis op te halen in de winkel.

Blij met deze aankoop!

Omdat ik al vaker bij de Handyman was geweest en daar een prettige ervaring mee had, ben ik naar de website gegaan voor de aankoop van een stofzuiger. Door het filmpje was ik helemaal overtuigd. Het is natuurlijk een zeer grappige vormgeving. Daar word je blij van. Dus ik dacht dit gaat hem worden. De levering en het e-mailcontact verliep vlekkeloos. Dus een aanrader!

Prima bestel site, snelle levering

Bestellen was makkelijk, snelle levering. Heb de producten nog niet gebruikt, maar zal vast goed komen.

Snelle en correcte levering

Bestelling volgens belofte correct uitgevoerd. Aanrader!

Fijne en goede behandeling

Helemaal top geregeld .

Snel en goed geleverd

Eenvoudig te bestellen en af te halen

Makkelijk via website besteld. Opgehaald bij vestiging in Den Helder. Vlotte afhandeling maakte dat ik zo weer weg kon.

Al jaren tevreden klant!

Uitstekend!

Prima doen wat ze zeggen .Snelle levering goed verpakt ga hier zeker meer kopen.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering !

Eenvoudig bestellen, de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit product.

Klant vriendelijk

Makkelijk via internet besteld en binnen 2 dagen in de winkel om de hoek. De medewerkers van de Handyman winkel waren vriendelijk en behulpzaam.

Juiste informatie en produkt gekregen

Met Handyman Eindhoven WWC contact opgenomen. Wilde informatie over een net zo'n goede stofzuiger , die ik had. Dat was een Numatic James stofzuiger (18 jaar volop in gebruik geweest) Heb nu de Henry Next 200 en ga er van uit er minstens weer zolang mee te doen. Dank voor de service Handyman Eindhoven WWC!

Goede en snelle levering

Vandaag besteld, morgen geleverd komt zeker uit. Ook de prijs van het artikel is zeer concurrerend, zo niet veel goedkoper dan andere websites.

goedkoop en makkelijk

Handyman bleek mijn product het goedkoopste aan te bieden en aangezien de winkel dichtbij zit, was de keus snel gemaakt. De levertijd had ietsje korter gekund: 2 werkdagen i.p.v. 3.

Zeer goede service en klantvriendelijk

Product was snel in de winkel na online bestelling. Binnen twee dagen

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk te bestellen, snel in huis (en op het moment waarop aangegeven!)

Via de winkel besteld

Goed advies in de winkel en supersnelle levering. Handige mailtjes wanneer het artikel klaar ligt in de winkel.

Mijn ervaring is zeer positief

De informatie op de website is kraakhelder en snel te bevatten. De afbeelding en de info ter zake van de aan te schaffen artikelen geven een goede indruk. De afhandeling is uitstekend en ondanks de corona problemen was de datum van aflevering conform de afspraak.

Over het algemeen was mijn ervaring prima. Helaas kreeg ik mijn pakketje compleet gescheurd (de A3 vellen waren nog intact maar enige vellen gekreukeld) omdat het te zwaar was voor de verpakking. De service is wel heel goed, dus daar zitten geen verbeterpunten.

Prima product, prima levering

Uitgezocht welke (blijft altijd een ding), besteld en ze zijn geleverd. Als je het fout hebt besteld, kan je het altijd terug sturen. Super!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ