Filtre

makkelijke bestelsite, vlotte levering

makkelijke bestelsite, vlotte levering

Naar volle tevredenheid geholpen

Via internet op zoek naar reinigingsmiddel wat geschikt is voor mijn nieuwe wasmachine; via leverancier heel moeilijk gedoe met bestelling in het buitenland en extra kosten. Tot ik de ingeving kreeg om op de site van HANDYMAN te kijken en ja hoor! Gewoon te bestellen, en keurig binnen paar dagen email gekregen dat ik het in de door mij aangegeven winkel kon ophalen. Wat een opluchting, in de winkel binnen 5 minuten - als altijd heel vriendelijk en deskundig- geholpen, geen enkel probleem.

Perfect op tijd geleverd, precies hetgeen wat ik had besteld en betaald.

Perfect op tijd geleverd, precies hetgeen wat ik had besteld en betaald. Top!

Niks op aan te merken

Eindelijk ik kan weer fietsen

Bij ontvangst gelijk gebruikt om de fietsketting te monteren van de ene fiets op een andere fiets. Ik had iets anders verwacht en het was even 'puzzelen' hoe precies te gebruiken. Uiteindelijk fiets gerepareerd en weer een 'trotse' bezitter van een fiets die lekker fiets. Ondanks dat de kans klein is dat je het product veelvuldig gebruikt is het toch erg handig als je graag fietst. O ja, een imbussleutel van de maat 6 (en aardig wat spierkracht) is nodig om de pons te gebruiken

zeer tevreden

Pakket netjes en snel mogen ontvangen!

Duidelijke website en snelle levering

Enkele onderdelen voor mijn citruspers besteld. Werd netjes gebeld dat de bestelling kon worden afgehaald in de winkel. Vriendelijke medewerker.

Top service!

Top service en snelle levering!

Levering conform afspraak, goede kwaliteit tondeuse voor een scherpe prijs. Erg blij mee.

Zo doorgaan

Tevreden

Handyman heeft de beste en ruimste keus.

Deze week wilde ik een nieuwe stofzuiger kopen en dacht aan de Henry Numatic stofzuigers die de schoonmakers op het werk ook gebruiken. Hier vond ik niet alleen de Henry maar ook zijn zusje Hetty en broertje James en zijn Milieubewuste Neef Henry Eco. Het registratie en bestelproces was snel en eenvoudig, ook fijn dat men de gelegenheid heeft om servicebeurten voor producten aan te schaffen. Heb dit nu niet gedaan maar fijn te weten dat dit wel kan.

Onderdeel voor mijn broodmachine besteld het duurde iets langer dan 2 dagen maar het paste perfect en hij werkt weer ik ben helemaal tevreden

Super duidelijk

Website is gemakkelijk en toegankelijk. Bezorging volgens afspraak en alles was netjes verpakt.

Perfecte parketborstel

Onlangs een parketborstel besteld voor mijn Miele stofzuigers. Werd heel snel geleverd en hij werkt perfect is wendbaar en komt in alle hoeken. Heel blij mee!

Supersnelle levering

Vanwege de Coronamaatregelen ditmaal onze stofzuigerzakken via internet besteld. Het product was makkelijk te vinden op de website en de bestelling was de volgende dag al in huis.

Grandioos

Ik wou dat iedere web sites zo werkten dan was het leuk om iets te bestellen ga zo door

Interne communicatie bij Handyman onvoldoende. Door de winkel rechtgezet.

Artikel via internet besteld. Kreeg bericht dat het artikel in de winkel lag. Niet dus. In de winkel wist men nergens van. De verkoper heeft uit eigen voorraad geleverd. Per saldo het bestelde product toch ontvangen.

Matig

Dat ik mijn product ophaalde, was de verkoper totaal ongeïnteresseerd. Ik stelde wat vragen maar ee kwam niet veel uit. Ik zeo nog, ja wat maakt jou t ook uit. Heel raar. Voor mij denk de laatste x dat ik wat haal un den helder. Naar persoon

Geweldige service

Makkelijk te bestellen via de site. Snelle levering en keurig bericht dat de bestelling klaar ligt in de winkel.

Goede uitleg

Prima uitleg, goede service

Overzichtelijke site en makkelijk zoeken

Had een specifieke stofzuigerzak nodig. Nergens te krijgen in fysieke winkels. En online lastig te zien of ik de goede had. Maar bij Handyman stond er net wat betere info bij waardoor je Zeker weet dat je de goeie hebt. Relaxt! Online besteld- Afhalen in de winkel ging snel

Alles goed, vlot en prettig verlopen.

Het was gemakkelijk om via internet te bestellen en te betalen. Na 2 dagen kreeg ik een mailtje, dat het produkt in de winkel was, waar ik het op kon halen. Prettige ervaring!

Goede service en advies

Punt 1: de verkoper is altijd vriendelijk en legt zaken ook goed uit. Hij beloofd ook geen gouden bergen. Punt 2: en de service n.a.v. je bestelling is ook altijd goed.

Goede ervaring voor het eerst.

Goede service, snelle afhandeling /levering en word netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. Heb voor het eerst besteld bij Handyman en ga zeker vaker bestellen. Positief ervaren.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ