Filtre

Goeie prijs en snelle levering!! TOP!!

Super product super prijs

De. Eigen merk printer cartridges Wecare van Handyman zijn super in kwaliteit en kosten in verhouding met de originele cartridges een Maar schijntje omdat ze veel meer inhoud hebben !!!

Goed vakkundig en snel geregeld!! Top!!

Ik had een lader nodig voor mijn laptop, kennelijk een moeilijk vindbare qua spanning....niet voor de handyman, zo gevonden, besteld en geleverd!! Top!!

Behulpzaam, efficient en betrouwbaar

Online bestellen lukte me niet, de site liep vast. Een medewerker Handyman bood hulp aan en deed wat hij beloofde. En bij het ophalen in de winkel bleek hij nog sympathiek ook!!!

Hoe eenvoudig kan het zijn.

Duidelijk om via de website te bestellen. Handig om op te halen in de winkel. Geen bezorgkosten en ophalen wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet thuis te blijven. Openingstijden staan ook vermeld tijdens het bestellen. Top! Vriendelijk personeel.

Topservice!

Perilex kabel voor mijn fornuis besteld, maar de Handyman (Almere-Stad) raadde een dikkere kabel aan en zette deze kosteloos in elkaar met aansluitschema en telefoonnummer waarop ik hem mocht appen als ik nog vragen zou hebben bij het aansluiten. Zo'n uitgebreide service maak je nog zelden mee.. Top!

Handig die man

Ineens sprong er een onderdeel van de stofzuigermond; onherstelbaar. Meteen naar Handyman.nl gegaan en tegen een goede prijs het originele onderdeel gevonden. De volgende dag in huis en het stofzuigen kon weer door (duurde de levering maar langer...). Heel tevreden over simpel bestelproces, alle info op de site en de snelle levering zoals gezegd. Aanrader deze website!!

alles naar wens verzorgd en op tijd geleverd

super positief!

Product komt niet overeen met de bestelling

Heb een knop voor Pelgrim oven besteld. De knop komt niet overeen met het origineel. Wijkt totaal af. Knop wel geplaatst maar verdient niet de schoonheidsprijs.

Altijd goed en snel

Dat wat besteld is heb ik ontvangen en ben zeer tevreden over het geleverde alsook de service is uitstekend

Snelle en correcte levering

Beter kan het niet!

snel

goed en snel

Goede website dus artikel snel gevonden, besteld en volgende dag in huis

Goede website met eerlijke prijs, snelle levering en goed verpakt. Indien ik weer een artikel nodig heb kijk ik eerst bij de handyman

Top! Snelle levering en bij ophalen is het personeel klantvriendelijk

Rijk assortiment, goede voorraad en snelle levering. Top personeel: klantvriendelijk + productkennis

Zeer goede ervaring !

Heel makkelijk bestellen en duidelijke site Uitstekende en snelle bezorging netjes met track en tracé mailtje. Hier bestel ik voortaan mij spulletjes.

Snelle en goede levering!

De bestelling is goed en snel geleverd. We zijn erg tevreden.

snel en goed

Bestelde artikel supersnel geleverd en helemaal naar wens!

Pakket snel geleverd!

goede ervaring kwam overeen met beschrijving van product! Bestellen en betalen was eenvoudig. En snelle goede levering.

Super snel bezorgd

De handyman service in de winkel in Bergen op Zoom is top!!

beoogde artikel was niet op voorraad maar de winkelbediende heeft het voor ons online besteld zodat het netjes thuis bezorgd zou worden. helaas zijn we over DHL minder tevreden. speciaal thuisgebleven om het in ontvangst te nemen. Heeft de bezorger het gewoon , met heel veel moeite (doos ingedeukt) in de brievenbus gepropt. Niet even aanbellen en afgeven. Jammer.

Goedverpakt en snel geleverd

Het product was goed verpakt (dus niet in een te grote verpakking). Ook vond ik het fijn dat het zo snel geleverd was.

Prima snelle service!

Prima snelle service. Handyman doet wat’ie belooft, alleen sneller!

super

snelle levering doen dat wat ze beloven

Super makelijk besteld en super snel geleverd

Alles volgens afspraak

3 Eikdonk