Filtre

Prachtig

Levering bestelling goed, ventilator prima kan iedereen aanbelen.

Veel op voorraad..

Snelle levering en de producten zijn ook precies zoals omschreven.

Goede webshop

Gebruikersvriendelijke webshop en snelle levering.

Snelle levering en producten voldoet aan mijn verwachtingen..... al met al top !!

Vlotte en handige bestelling

Omdat mijn vertrouwde Handymanwinkel even met vakantie was (moet ook kunnen) en ik snel cardridges nodig had, bestelde ik deze via de website van Handyman. Zeer snel en simpel én zonder bezorgkosten? Volgende dag in huis met goede info over bezorgtijden. Prima ervaring!

geweldig

Alles goed geregeld

Zeer goed, ik had het de volgende dag in huis.

Het juiste product,

Dag na bestelling geleverd!Leuker kun je het niet maken!

2 ventilatortorens geleverd 1 dag na de bestelling. Bijna nergens meer op voorraad maar gelukkig nog wel bij de Handyman.

Jammer

Het zal de schuld wel van Corona zijn dat het vier dagen heeft geduurd voor dat het er werd geleverd

Goed assortiment snelle levering

Goed assortiment snelle levering

Prima service, goed verzorgd

Fijne pphaalservice. Ideaal voor kleine bestellingen.

Uitstekend.

Snelle levering. Goed product. Handig dat op de site een filmpje stond met duidelijke uitleg over de verschillende stofzuigermonden. Zo wist ik welke ik moest kopen.

Correcte en snelle levering van het bestelde artikel!

Prima service. Artikel binnen 1 dag geleverd!

Snel en goed geregeld

Ik kon mijn bestelling al snel ophalen op de door mij aangegeven locatie. Goede artikel, en broodbakmachine werkt weer helemaal voor 6,99.

Gewoon goed

Omschrijving van producten en de levering waren gewoon goed.

razendsnel en niet duur

zondagmiddag besteld, maandagochtend in huis. De vliegenvanger die ik zocht, goedkoop, simpel maar oh zo effectief!! Dit i.t.t. de vele (zware) vliegenvangers met allerlei elkaar kruisende draden die je overal ziet.

Goed artikel

Zeer netjes verpakt in doos bij aflevering. Je kan zien dat het bestelde artikel met zorg is verwerkt. Bovendien snel gebracht.

Prima,

digitaal goed te bestellen en snelle levering! Netjes geregeld

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Eerste keer dat ik wat online bestelde bij de handyman en ben verast door de snelle afhandeling.

Prima geholpen in winkel

Medewerker heeft onderdeel gezocht en goed advies gegeven.

Werd exact zo geleverd als afgesproken.

Ik had iets online besteld en kon het een paar dagen later ophalen in de winkel. Het lag keurig klaar.

Snelle en correcte levering van gekocht product.

De aankondiging dat de levering binnen 1 tot 2 dagen kon worden afgehaald werd zelfs achterhaald door de melding dat product al de volgende dag kon worden afgehaald.

Overzichtelijke website, zeer snelle levering

Goede producten, eenvoudig en snelle website en vooral ook zeer snelle levering.

eenvoudige bestelprocedure en snelle levering.

De bij de advertentie beloofde levertijd wordt waargemaakt.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ