Filtre

Handiger dan de Handyman

Een artikel besteld na aanleiding van de reviews,nou de Handyman liegt er niet om wat een Top artikel en een snelle service. Ik denk dat je hier bijna alles bestellen kan met deze Topservice van Handyman.

Uitstekende service

Ik had wat onderdelen besteld. Bij DHL is de doos beschadigd geraakt. Wat onderdelen zoekgeraakt. Deze werden na 1 telefoontje direct opnieuw verstuurd.

Makkelijk en snel verzonden

Op zoek naar nieuwe filters voor de stofzuiger deze besteld via Handyman. Alles goed geregeld snel verzonden en officiële filters geen namaak zoals ook veel aangeboden word bij andere sites.

hij ga eerst aan de dag erna leveren uiteindelijk werd dat nog een dag later. Ik ging eerst altijd in de handyman winkel inkt kopen dan krijg je er gratis een half pak papier bij, dat is als je het online bestelt niet het geval

Duidelijke website en uitleg

Gewoon goed, zoals het hoort, snelle levering

Overzichtelijke website, bestelling vlotjes verlopen en heel snel geleverd. Top!

Super snel geleverd.

Zeer goede kwaliteit. Overzichtelijke site en in Corona tijd super snel geleverd.

Netjes geregeld !

Het hele besteltraject verliep soepel, ook de levering via DHL was prima : Afgeleverd binnen de aangegeven tijd.

Precies wat ik zocht

Snelle levering van defecte stofzuigonderdelen

Heb hier een aandrijfriem voor een braadbakmachine via de webshop gekocht. Bijna niet meer verkrijgbaar, maar hier wel en voor een fijne prijs. Ophalen in de winkel in de buurt gratis, dus top service.

Website gebruiksvriendelijk en vlotte levering

Helaas is de handymanwinkel opgeheven In Amstelveen maar via de website een prima service van de gewenste producten

service OK

Gewenste artikelen waren voor het eerst niet voorradig. Op zich een teleurstelling. Twee dagen later kwamen ze aan en werd hun aankomst per e-mail gemeld. Helaas was een tweede tocht naar de winkel noodzakelijk. Per saldo dus aardig tevreden.

was jaren klant in Spijkenisse bij de Handyman, tot vandaag

Omdat wij zelf winkelier zijn, krijgen wij een korting als we producten kopen in de winkel, dit is al jaren zo. Maar tot vandaag, stond er een nieuwe dame, waarschijnlijk een invalster. Wij gingen weer zoals gewoonlijk inktpatronen halen, omdat ze op waren, tot onze verbazing was de altijd zo vriendelijke verkoper vervangen door een dame, die niet zo heel vriendelijk was, zacht gezegd dan. Wij melden dat we een mede winkelier zijn, en dat we elkaar altijd ondersteunen middels een kleine korting, nou dat was volgens deze dame niet waar, ze werkt immers al 20 jaar bij de handyman. Maar een kleine korting wat wij altijd krijgen was onzin, we vroege haar nog in de computer te kijken zodat ze het kon zien, dat was dus niet nodig. Nou bedankt Handyman, dit was onze laatste bestelling voor de inktpatronen, koop ze volgende keer wel online, bij 123 inkt scheelt niet enkel meer dan 10 euro per pakje, maar de service is niet enkel een stuk beter maar ook een stuk vriendelijker.

Super, snel

de henry kinder stofzuiger

Ons klein kind is/was in de wolken met de mini stofzuiger. Jammer dat de stofzuiger stang niet uit een stuk is .Nml de verschillende onderdelen vallen na twee seconden zuigen uiteen.

Prettige zaak waar je goed advies krijgt

Ik kom graag bij Handyman Emiclaer voor advies en de juiste spullen. Goed dat je bestellingen uit de webshop van Handyman daar kunt afhalen, zodat je niet voorde bezorging thuis hoeft te blijven.

Direct mail van de afhandeling

Direct mail, van hoe laat ze komen brengen kwam vertrouwt over ,dat het allemaal geregeld is. Zeer goede service en duidelijkheid.

Heel goed.

Ik heb een batterij CR2477 besteld. Het was goedkoper dan bij de andere online winkels en werd de volgende dag vóór 12.00 uur bezorgd.

Correcte en prettige afhandeling

Werd netjes via de mail op de hoogte gebracht dat mijn online bestelling mislukt was. Snelle levering.

Geweldige zuigkracht

Zachte parketborstel in plaats van universele zuigborstel. Dag en nacht verschil. De zuigkracht is top omdat deze parketborstel hoge haartjes heeft. Geen wieltjes waar altijd haren in vast gingen zitten.

Toppie

Was snel binnen, prima product, goed te hanteren product, snel op maat kunnen knippen, kortom alles oké.

Snel en gemakkelijk

Ik heb het artikel via de website besteld,en de volgende dag bij de Handyman opgehaald, snel en gemakkelijk.

Simpel en eenvoudig

Stofzuiger onderdeel nodig

Verkoper heeft ons goed geholpen en kon snel het juiste onderdeel bestellen. Met het juiste advies. Onderdeel was ook binnen een week binnen. Top service

Makkelijke site, snel bezorgd

3 Eikdonk