Filtre

Perfect afgeleverd

Werd als een brievenbuspakket afgeleverd, heel goed aangekomen en ook zeer snel.

Snele levering

Ontkalker volgende dag in huis en ik hoefde dus niet naar de winkel met het risico dat product niet voorradig is en geen hoge parkeerkosten.

Snelle bezorging .

Secufirst HD deurbel s ‘avonds besteld en de volgende dag al in huis .

Mooi product is er geleverd en een snelle levering!

Website is overzichtelijk enaanbod is groot. Ik ben blij met mijn producten en de snelle levering daarvan

Snel en goed

Groot assortiment; snel en goed geleverd.

Heel fijn

Mijn bestelling was niet goed. Zonder problemen geruild in de dichtstbijzijnde winkel! Top!!

Alles is gewoon goed gegaan.

Thuis bestellen en in de winkel ophalen

Fijn dat je thuis op de bank kunt shoppen en bestellen en dan gratis in de winkel kunt ophalen.

Tip top in orde.

Bestelling lag netjes klaar in de winkel en was online zelfs goedkoper. :-)

Snelle service, duidelijke productomschrijving, zodat ik het juiste product makkelijk kon bestellen.

Keuri afgehandeld

bestelling was snel binnen

Speersnel, super prijs

Laat op de avond een cupjeshouder besteld voor de Nespresso, volgende ochtend vroeg direct in huis..en het beste nog: de goedkoopste t.o.v. concurrenten. Helemaal top :)

Prima, wat afgesproken wordt wordt nagekomen

Bestelling geplaatst via internet om in de winkel op te halen. Netjes binnen de gestelde tijd beschikbaar in de winkel. Geen op- of aanmerkingen.

Goede levering en binnen de gestelde tijd

Duidelijke site en goede levering .

Ben uitstekend geholpen

Vlot en professioneel Mijn product werd de volgende dag geleverd

bestelproces goed, levering vlot, product goed

Mijn vraag is op de juiste manier afgehandeld.

Ik ben prima geholpen en heb het juiste product ontvangen waarvoor mijn dank.

Zij hebben werkelijk bijna alles in huis, top!!

snelle levering van een belangrijk onderdeel, zodat de nieuwe machine gebruikt kon worden

Goeie snelle servise

Duidelijke overzichtelijke handige website

Zeer trvreden

Snelle levering en artikel is precies wat ik verwachtte

Een bestelling plaatsen gaat erg gemakkelijk en is duidelijk in de procedure. Levering was binnen 1 dag al binnen ! Erg fijn !

Mijn ervaring is heel positief

Heel vriendelijke medewerkers en Qualitate van spoelen is goed. Zeker aanbevolen aan vrienden.

Snel en efficiënt

Snel en makkelijk via de website kunnen vinden wat ik zocht. Afrekenen ging eenvoudig en soepel. De volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Kortom, zeer tevreden.

Een top ervaring

Geweldig. En correct. Leuk personeel. Goede uitleg.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ