Filtre

Snel geleverd, goede informatie, goed produkt

Handyman, verrekte handy, man!

Bestelling telefonisch doorgegeven, volgende dag rond één uur kon ik het afhalen! Perfect.

Prima verzorgd

De snelle levering, met een dag al, Dat is juist het fijne van per internet bestellen.

Product opzoeken, klikken, betalen en de volgende dag in huis. Top!

Uitstekend geholpen

Ik wilde een bepaald snoertje hebben. Dat had de Handyman niet. Het is voor mij besteld en na één dag was het al binnen. Vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Prima ervaring door snelle levering

Prima service!

Artikel online besteld en bij afhalen in de winkel lag het netjes klaar voor me.

Lekker snel geleverd en zeer klantvriendelijk

Een beetje de enige winkel in de buurt waar ik mijn product kon verkrijgen. Weliswaar alleen via de website maar een snelle en correcte levering maakte alles goed. Netjes een berichtje wanneer je het op kon halen en zeer klantvriendelijk geholpen in de winkel.

In eerste instantie naar de winkel geweest, voor een spanband voor om de wasmachine/ droger. Deze was alleen online nog verkrijgbaar. Mr dacht mee ivm verzendkosten of we nog iets nodig hadden. Het was inmiddels al donderdagavond. Zaterdag was het in huis. Ophalen in de winkel kon ook dat zij het bestelde. Maar dan kwam het pas dinsdag. Ik was gered! Haha. Ik kon weer wasjes draaien. Zeer tevreden dus over de service.

prima product

ik bestelde dit filter voor mijn stofzuiger, en het past prima, voldoet goed. En bovendien kon het pakje door de brievenbus!

Lampje voor magnetron gekocht, meteen afhaalbaar, prima ervaring :)

Artikel besteld en de volgende dag geleverd

Supersnelle service

Lage prijzen en supersnel geleverd

super

Ondanks geen voorraad toch op tijd geleverd

Super snelle levering en topproduct

Het zelfde onderdeel via een andere aanbieder besteld, nooit geleverd. Dan toch voor de betrouwbaarheid gekozen van Handyman. Wel duurder, maar product is onmisbaar en nooit geleverd maakt goedkoop juist duurkoop. Via Handyman juiste artikel, binnen de afgesproken tijd geleverd en top verpakt, klaar voor gebruik :)

Beetje laat maar product is ok

De levering van de printcateridges was erg vertraagd. Toen ik er zelf achteraan belde kreeg ik vrijwel direct een duidelijke reactie terug wat veel goed maakte. Fijner was een update vanuit henzelf geweest.

Duidelijkheid voorraad artikelen en (zeer) snelle levering.

Er is transparantie in de voorraad bij Handyman. Een gewenst artikel (cartridge) nodig voor enigszins oudere inkjetprinter. De oorspronkelijke cartridge is uit de productie (niet meer leverbaar). Een alternatief perfect aangegeven! De aankoop binnen een dag geleverd. Werkt perfect, we zijn zeer tevreden.

Een verwarrende start

Mijn pakketje bleek te zijn verdeeld in de winkel. Na wat zoeken toch gevonden. Vlgns de medewerker lag het aan het hoofdkantoor?

prima service

zowel het geleverde product afhalen, als het ruilen van een aankoop verliep zeer naar wens.

Snelle levering, goede prijs, prima verpakt

Het bestellen gaat snel en is eenvoudig. De levering is supersnel en de prijs is prima!

Uitmutend

keurig op tijd Zou bijna zeggen een dag zonder Handy man is een verloren dag

Goed product snel geleverd. Maar het gaat over een stofzuigeronderdeel dus ik voel geen wild enthousiasme . Het doet wat het moet doen conform verwachting

Eerst gebeld en heel netjes het nummer doorgeven via de telefoon van de inkt besteld en heel vriendelijk geholpen aan de telefoon en netjes via mail op de hoogte gehouden wanneer de inkt binnen kwam. Heel tevreden.

goede service en advies

Prettig geholpen

Prettig en behulpzaam geholpen door klantenservice en winkelpersoneel

Prima ervaring. Bestelling gedaan via webshop. De aflevering vond plaats in de winkel ( keuzeoptie) goede communicatie m.b.t. Levertijd en beschikbaarheid. Zowel email als telefonisch melding dat artikel kon worden opgehaald in winkel. Toen bestelde artikel niet het juiste te zijn werd alles gedaan om er erachter te komen wat wel het juiste onderdeel besteld moest worden.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ