Filtre

Het duurde teleurstellend lang voordat het bestelde artikel in de winkel was.

Het duurde bijna 2 weken voordat ik het artikel kon ophalen. Tussentijds wel in de winkel geweest, daar werd verteld dat het er snel zou zijn. Toen ik hier verder geen bericht over kreeg ben ik gaan bellen en bleek het artikel nog in het magazijn te zijn en duurde het nog 3 dagen voor ik het kon halen. De medewerker vond 3 dagen een heel schappelijke termijn én er worden ook bij andere bedrijven wel eens fouten gemaakt, werd mij door hem verteld. Ik vond 3 dagen geen redelijke termijn, zeker niet als je al meer dan een week wacht! Bij internet bestellingen is een product vaak al de volgende dag in huis. Bij Handyman is dat kennelijk anders en lijkt men dat zelf prima te vinden. Jammer dus.

Dinsdag besteld : woensdag in de bus !

Efffectief !

Goed product, beste prijs, snelle levering

Kwam voor het merkproduct wat ik nodig had, de Miele tapijtzuigmond het goedkoopste uit de bus. Volgende dag al geleverd. Hnadyman krijgt van mij een dikke 10!

erg goed

zeer duidelijke site, prima prijzen en snelle levering

Ik had een Specifiek Miele stofzuigeropzetstuk nodig. Dit was duidelijk te vinden op de site. Het bestelproces ging snel en het betaalproces ook. Er werd beloofd: vandaag besteld, morgen in huis. Later kreeg ik een mail van DHL dat het product inderdaad de volgende dag zou worden geleverd. Dus het pakket was inderdaad meteen aangeboden aan DHL. Op de dag zelf kreeg ik via DHL bericht dat deze vertraagd was en het product een dag later geleverd zou worden. Dat bleek ook zo te zijn. Voor mij was dat niet erg, dat lag dus aan het postbedrijf en niet aan Handyman. Ik bestel zeker nogmaals bij Handyman mocht het nodig zijn. Bij Handyman is het aanzienlijk goedkoper dan bijv. Bol.com

Makkelijker kan niet

Eenvoudig te bestellen via een duidelijke en overzichtelijke site en vervolgens ophalen in de winkel en betalen. Eenvoudiger kan niet

Product was precies zoals ik verwachtte.

Snelle levering Goed product Prijs - kwaliteit = prima

Uitstekende service en goede producten

Een prettige website met een ruime keuze en goede kwaliteit. Een van mij bestelde producten was even niet voorradig en ik werd daar keurig van op de hoogte gehouden. Uiteindelijk toch nog een snelle levering. Ik heb dit alles als prettig ervaren, dus ga zo door!

Zeer goede en juiste bediening.

De medewerker nam voldoende de tijd om mijn artikel uit te zoeken (was helaas niet beschikbaar)

Gewoon uitstekend, zoals het hoort!

Snel, goed, vriendelijk

vriendelijk

snelle afhandeling

Uitstekend.

Snelle levering en goed verpakt.

Snlle levering via site betalen en gelijk ophalen in winkel

Goed, snel en goedkoop

Originele stofzuigermond veel goedkoper dan elders. Makkelijk gevonden op de website; systeem is gebruikersvriendelijk. Snel geleverd, conform de voorspelling op de website.

Top bedrijf!

Altijd wordt je in deze Handyman correct behandeld en deze medewerkers weten waar ze het over hebben.

Goede kwaliteit, snelle levering

Wij bestelden een Miele parketborstel en di werd op tijd bezorgd

Goede service snelle levering

Bij Handyman gelukkig nog onderdelen voor onze oude vertrouwde Miele stofzuiger te verkrijgen, erg fijn!!

Niet het juiste geleverd

Heb padvinder dubbel Senseo 2 besteld maar de geleverde houder past niet op onze Senseo. We gaan het vandaag terugbrengen naar Beverwijk.

Reuze handy man

Fijne overzichtelijke website en snelle levering. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Mijn nr 1 retailer als ik iets bestellen moet

Perfect om kapotte onderdelen te kunnen bestellen in plaats van een verder goed apparaat te moeten weggooien!!

Snel en eenvoudig te bestellen en afhalen

Perfect!

Juiste product, snelle levering.

Via internet gevonden onderdeelnummer bestel je bij Handyman in "een vloek en een zucht".

Heel handig via internet.

Snel en voordelig

Goede site, snel en voordelig geleverd. Perfect ingepakt

klantgericht

Een prettige en klantgerichte houding

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ