Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bestelling werd volgende dag al geleverd, was op een zaterdag. Ruime keuze in artikelen van eigen merk met goede kwaliteit.

ik vond het redelijk ingewikkeld om de juiste inktcartridges te vinden. De verschillende kleuren die bij een bepaalde type printer horen staan niet bij elkaar.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer fijne service! Personeel denkt mee met de klant. Zeer vriendelijk personeel. Goede prijzen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gaat prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel besteld en snel in huis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had per ongelijk een fout gemaakt in het email adres maar geen account aangemaakt. Snel een email gestuurd nar de klanten service en het probleem was opgelost. Volgende dag werd het pakje aangeboden.

DHL.... ik kan niet begrijpen dat jullie met hun werken (kijk op de facebook groep “klachten DHL”). Ik woon in een eengezins huis bestaande uit 3 woonlagen. Ik was op de 1e verdieping en onderweg om naar beneden te lopen. Bel gaat dus loop snel de trap af. Staat er niemand voor de deur. Was de bezorger weg gelopen en had bij een van mijn buren aangebeld!!! Op mijn voordeur zit een briefje om GEEN post af te leveren bij deze buren omdat het neighbours from hell zijn en ik niks met hun te maken wil hebben!!! Ik heb een bedrijf aan huis en krijg heel regelmatig pakjes, DHL geeft altijd een probleem, pakjes die in andere straten worden afgeleverd, u was niet huis briefje krijgen terwijl er 2 mensen de hele dag thuis waren, handtekening die vervalst wordt.... Het zijn ********** en pathologische leugenaars, onbegrijpelijk dus dat bedrijven DHL nog gebruiken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Online bestellen is eenvoudig. Bij afhalen in de winkel word ik correct en klantvriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Het pak gratis print papier was een extra argument om bij Handyman te kopen. Nu het aantal in dit pak aanzienlijk is gereduceerd, ben ik iets minder geneigd om bij Handyman te kopen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Aflevering keurig op tijd, netjes ingepakt, via mail goed op de hoogte gehouden hoe of de stand van zaken was, gunstige prijs voor het product en ook nog een leuke pen kado. Top!

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het werd snel gebracht maar paste net niet in ons apparaat

zelf alle nummers goed opschrijven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Volgende dag in huis, zoals beloofd, dus wat ze beloven is hier ook echt waargemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doet wat het zegt

Heb ik niet . Gewoon doorgaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goed geholpen door vriendelijke mensen

Geen verbeterpunten of tips

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Goede prijs/kwaliteit

?

goede service, goed behandeld

Aangeven tijdsblok voor het bezorgen, komt niet overeen met de werkelijkheid. Beter weglaten dan....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd ; kreeg er een pen (altijd handig)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zelfde als de meeste webshops: vlotte afhandeling en snelle en goede levering (heb al vaker besteld bij Handyman).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

eenvoudig online bestellen, telefonisch goed bereikbaar

de bezorging nog beter regelen, bijvoorbeeld ook laten afhalen bij een postagentschap (voor mij is DHL nogal ver weg).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk artikelen bestellen,snelle levering.

Mij niets op gevallen tot op heden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede hulp/ uitleg in de winkel

levering was 2 dagen later dan gepland :(

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doen wat ze beloven en heel vriendelijk personeel

Ben heel tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, kon de bestelling ophalen in de winkel. Vriendelijk personeel

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voldoende keuze, heldere beschrijvingen en smelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Past perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige en snelle afhandeling van de bestelling. Fijn dat ik het kan afhalen en betalen in de winkel .

Heb ik niet kunnen vaststellen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Netjes geholpen

Houden zich niet aan de lever dag verkoper zei tegen mij volgende dag word het bezorgd tussen elf en drie gevolg hele dag voor niks thuis gezeten werd pas dag ernaar bezorgd erg jammer

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ