Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handyman doen wat ze beloven, vandaag besteld en morgen in huis. Ook hebben ze alles in voorraad. In één woord TOP

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel en altijd correct geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was perfect !!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel vriendelijk en supersnelle levering. Wat ik wilde, was niet op voorraad. De volgende dag werd het netjes thuis bij mij afgeleverd.

---

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wilde nieuwe stofzuigerzakken kopen, maar de winkel in Amstelveen bleek verdwenen. Toen ik online zocht naar een alternatief in de buurt bleek ik op een heel overzichtelijke en logisch werkende website gemakkelijk de zakken te kunnen bestellen. En de volgende dag gratis afgeleverd bij besteding van meer dan euro 25,00.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handyman denkt met u mee. Doorvragen was prima.

Het bedrijf werkt zoals het moet. Kwaliteit moet je afdwingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij Handyman Zoetermeer langs geweest. Vriendelijke verkoper. Nam de tijd. Had deurgreep droger nodig. Verkoper zocht juiste product op. Heeft voor mij besteld, zodat ik in winkel product kon ophalen. Kreeg netjes bevestigingsmail. Dag erna mailbericht dat ik deurgreep kon ophalen. Kon bij afhalen betalen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering goede beschrijving van de producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes geholpen of een vraag over een oude printer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles volgens afspraak verlopen. Tijdstip ok , verpakking OK

Helaas vestiging Leeuwarden opgeheven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze en niet te duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte bediening in winkel, en artikel niet op voorraad dus de volgende dag, volgens afspraak, netjes op tijd geleverd. Prima .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Als je wat zoekt, ga naar handyman! Fijne winkel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

IN DE VESTIGING IN DE ZAAGMOLENSTRAAT IN ROTTERDAM WORDT IK AK JAREN PERFECT GEHOLPEN ! Verzorging product verliep vlekkeloos , Helaas niet de juiste maat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website voor stofzuiger accessoires, meteen de juiste besteld. Snel geleverd.

Nog niet te zeggen na 1 bestelling

slechter dan verwacht

Op 3-10-2019 bestelde ik een Wpro universeel koolstoffilter UFC017 (3500008525). Op 4 oktober ging ik naar de winkel maar het pakketje was nog niet gearriveerd. Op 8 oktober had ik nog steeds geen bericht dat ik het in de winkel kon ophalen. Ik belde de winkel en kreeg te horen dat het pakketje onvindbaar was. Maar ik kon wel eenzelfde filter kopen in de winkel. In die verpakking zaten 2 filters dus ik moest €21,98 betalen. Mij werd verzekerd dat het filter verder precies hetzelfde was als dat wat ik besteld had. Toen ik thuiskwam, ontdekte ik dat de filters die ik in de winkel had gekocht, kleiner waren (47x57 cm i.p.v. 47x97 cm) en minder lang meegingen (8-10 weken i.p.v. 6 maanden) dan die ik besteld had. Omdat ik er dringend om verlegen zat en geen tijd had om nog eens naar de winkel te gaan, heb ik het filter toch gebruikt. Maar ik ben helemaal niet tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en bericht bij binnenkomst van het artikel. Prima verzorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het originele Miele artikel snel ontvangen. Daarna snel kunnen monteren omdat het meteen past. We kunnen weer de was draaien. Helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en het was makkelijk zoeken naar het item

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd geleverd

Was niet de laagste prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending en het product voldoet aan verwachtingen.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ