Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling, prettige en hulpvaardige behandeling in de winkel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en duidelijke product omschrijving en zeer snelle levering.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Echt een prima website en follow up van mijn bestelling. Binnen twee dagen was het produkt op te halen in de winkel in Breda waar ik ontzettend aardig werd bejegend. Helaas bleek het bestelde produkt niet het goede maar bij teruggave in de winkel opnieuw uiterst vriendelijk en deskundig geholpen.

Serienummer dat ik bij Whirlpool had opgegeven bleek toch niet te matchen met het produkt. Geen idee waar dit aan heeft gelegen maar het is zoals gezegd snel en adequaat opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service, snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De levering van het door mij bestelde product verliep wel heel erg snel. Via de website besteld kon ik dezelfde dag al terecht bij de dichtstbijzijnde Handyman-vestiging voor het afhalen van de bestelling. Ben zeer tevreden.

Niet van toepassing

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voorraad en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede adviezen; veel producten op voorraad, zo niet, snelle levering voor een redelijke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service. Onderdeel snel geleverd voor een goede prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed verzorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle actie en snelle bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site. Bestelprocedure is erg eenvoudig. De uitleg bij de produkten is erg goed. Ook de informatie na de aankoop is erg goed. Je krijgt alle benodigde informatie snel en erg accuraat.

Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik werd van tevoren telefonisch goed geïnformeerd. Het product met bijbehorende nummer kon in de winkel snel opgezocht en besteld worden. En ook de levering was keurig op tijd, zoals toegezegd was en per mail werd dit bevestigd.

Op de factuur niet alleen het eigen bestelnummer erop vermelden, maar ook het originele of vervangende/alternatieve productnummer zoals bekend bij het merk/fabrikant. Dit ter verificatie/bevestiging, zodat je daarop ook terug kan zien, dat juiste product besteld wordt. Dit stond overigens wel op de sticker van het geleverde pakket.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle deskundige service, ik wist alleen het modelnummer maar al snel was het juiste artikel gevonden. De volgende dag kon ik het bestelde artikel al afhalen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, vlotte en probleemloze levering volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, handig en snel gevonden wat ik zocht. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Zeer snel geleverd door vriendelijke bode.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijke site, veel keus, snel afgehandeld. Zelfs in de vakantietijd: vandaag besteld, morgen in huis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het onderdeel wat ik zocht stond niet op de site, Maar na het invullen van het contact formulier hebben ze me toch kunnen helpen aan het nodige onderdeel. Geweldig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onderdeel op de site besteld: het is beschikbaar, informatie is duidelijk, de volgende werkdag -gratis- in de winkel. Vriendelijke eigenaar. Geen overbodig grote verpakkingen, geen racende bezorgbusjes: ideaal.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer overzichtelijke site, met groot gebruikersgemak. Je kan het zo raar niet bedenken of ze hebben het.

Geen. Gewoon zo doorgaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handig op te zoeken, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Alles was prima.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Breed assortiment, vriendelijk personeel, intuïtieve website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super! Nog nooit zonder hulp of advies de winkel verlaten. Kennis, kunde en creativiteit bij het vinden van een oplossing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel in winkel en makkelijke site om klein spul te vinden.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ