Filtre

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke webside. Snelle levering en goede communicatie over het afgeven van het pakket bij de buren

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en geleverd vlgs plan.

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijk, denkt mee met de klant, servicegericht, fijn bedrijf

Alleen een hele kleine tip; als om wat voor reden dan ook de gegevens niet terug kunnen worden gevonden dan even op een apart briefje noteren want misschien weet je collega het wel en dan wordt er ook niet voor niets een reminder naar de klant gestuurd.

Geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het bedrijf heeft een aantal zaken in huis die moeilijk te vinden zijn, vooral aangaande losse onderdelen is het een aanrader. + Erg vriendelijk winkelpersoneel in de vestiging van Sittard.

Het uiterlijk zowel offline als online kan wel een make over gebruiken zonder dat het te veel hoeft te kosten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Ben blij dat handyman bestaat zeker als er een onderdeel van bv koffiezet apparaat of wat dan ook kapot is Handyman heeft het of besteld het

Niet van toepassing

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, super service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig snel in huis

Uitgeverij Werkmappen Taxi

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Adequate assistentie bij het zoeken naar een product, in dit geval reisetui scheerapparaat, en vervolgens relatief snel afgeleverd; en dat voor een schappelijke prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correct en snel; goede keuze op de website

Ondanks het feit dat ik thuis was, heb ik de vervoerder niet gezien of gehoord (deurbel). Moest toen toch bij het verzamelpunt mijn spullen afhalen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service en vooral duidelijk over de pakketbezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snele levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nóg gemakkelijker dan de winkels! Overzichtelijke website met goede zoekfunctie en vlotte levering

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goed tevreden over het product en daarbij supergoed goed geholpen door de winkelmedewerkers .

Heb ik niet kom zeker terug wanneer ik iets nodig heb

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Philips stofzuigerslang was gemakkelijk om te bestellen en snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk te bestellen, snel thuis, oke prijzen

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

supersnelle levering!! zo blij er mee. ga zo door!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Medewerkers zijn zeer klant- en servicegericht. Zijn opgewekt en vriendelijk. Verder heeft men een zeer uitgebreid assortiment en indien nodig zoeken zij net zo lang totdat men het juiste artikel voor de klant gevonden heeft.

n.v.t

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijs kwaliteit. Levering in overleg. Kom hier weer terug hoor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Precies zoals in de winkel werd toegezegd ontving ik de mail dat het product af te halen was. Dit omdat het niet in voorraad was. Dat de werking ervan niet geheel aan mijn wensen voldeed bleek pas na de installatie. Zoals Handyman op de bon aangeeft was retourneren geen enkel probleem. Conclusie: ik ga vaker bij de Handyman langs. Bravo Erik Busch

De winkelbediende was ook niet goed op de hoogte van de eigenschappen van het product. Maar een mens kan niet alles weten.

Keep it up

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk om te bestellen. En ze houden je goed op de hoogte. Als ik een onderdeel nodig heb, bestel ik het weer via Handyman.nl

N.v.t

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heeft veel artikelen die eenvoudig te bestellen zijn.

Ik zou het niet weten

3 Eikdonk