Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles volgens verwachting. De bestelde spullen de volgende dag geleverd en goed geïnformeerd over de status van de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle online bestelling en levering. Goeie acties

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering met een persoonlijke noot en als extraatje een balpen,ik voel me daar echt een gewaardeerde klant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Was met dit product niet de goedkoopste, maar omdat ik het kon ophalen had ik geen verzendkosten en was daarom wel met wat ik uiteindelijk kwijt was het goedkoopst.

Tja was wel leuk geweest als het lampje net zoveel had gekost als bij alle andere die het lampje verkochten, zelfs Bol.com was goedkoper er mee. Voor ee rest lees wat ik heb geschreven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geholpen klant vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Maakt echt niet uit voor welke onderdeel of product ik naar binnenstap, er is altijd hulp en een fijne service!

Ik hoop nog heel lang gebruik te kunnen maken van de diensten van Handyman

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handige site, keurig alles afgeleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect! Op de service van Handyman is niets aan te merken. Snelle levering en keurig verpakt, met een vriendelijk bedankje voor de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle adequate "persoonlijk gemaakte" levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending. 's avonds besteld, volgende dag al in huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product goed beschreven, betaling gaat vlot en super snel geleverd volgens afspraak. Een volgend keer zou ik hier weer bestellen. Groetjes, André

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze hebben een uitgebreid assortiment, het onderdeel wat ik zocht was niet overal te krijgen maar hier wel. Netjes en snel geleverd.

Ik heb liever (ook) een factuur op papier. Laat die pakbon dan maar achterwege.

Niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik koop altijd mijn cartridges in de Grote Houtstraat in Haarlem bij jullie, word altijd van goed advies voorzien. Kreeg via klantencontact nu 500 vel printpapier omdat ik de nu gegeven 100 vel,gratis wel erg karig vond bij een aankoop van 136 euro. Heel lief en ik ben er echt blij mee. Kreeg ook nog een gerecyclede pen cadeau. Als noodlijdende ZZP-er is een geschenk altijd welkom.

Kreeg vorig jaar cadeau: twee batterijen: hebben het in mijn computermuis nog geen twee uur vol gehouden. Model weggegeven pen is veel te dik voor de gemiddelde hand. Misschien kun je dan beter geen cadeau geven en de prijs iets omlaag brengen. Gelukkig hebben jullie geen spaarsysteem. Blijkbaar kan ik ook via een website bestellen, dat wist ik eerder niet! Veel succes, ben blij dat jullie oog hebben voor het milieu!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestellen gaat heel makkelijk. De levering was heel snel. Het ging allemaal prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top bv altijd erg blij mee met adis van de winkel en de webshop.aanrader ..

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ