Filtre

Snel geleverd en een prima kwaliteit

Besteld van een plaatje. Geleverde was precies wat we verwachte.

Had een ontkalker voor mijn strijkijzer besteld.Hij kwam met een scheurtje aan en lekte.heb naar de winkel gebeld en de dag erop kwam er al een nieuwe binnen zonder extra kosten.super service. Dankjewel handyman.

Makkelijk te vinden op de site! Super snelle levering de volgende dag!

Snelle levering!!!

Via Tefal kreeg ik het advies een onderdeel bij Handyman te kopen. Het enige wat ik erg jammer vond dat er vreselijk veel verpakkingsmateriaal gebruikt is, terwijl het bestelde in een enveloppe zou passen in de brievenbus.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Het item dat ik zocht was makkelijk te vinden op de website (dat is niet overal het geval) en omdat het op voorraad was, kon het meteen de volgende dag al opgehaald worden tijdens de openingstijden (Zeist). Ook bij de winkel zelf een correcte en prettige afhandeling.

Makkelijk en snel

Besteld online om af tehalen IN Zwolle Zuid. Prettige medewerker, er werd snel en deskundig gehandeld.

Goede en snelle bezorging

Ik ben zeer tevreden had de bestelling De volgende dag binnen

Uitstekende service

De service en deskundigheid die filiaal Arnhem kronenburg leverd is echt top. Ook in deze crisis tijd waar niet essentiële winkels dicht zijn leveren ze een uitstekende service en deskundigheid.

Supersnelle levering

Vandaag bestellen is de dag erna leveren. Geweldig.

Zeer behulpzame medewerker die meedacht om technisch probleem op te lossen.

We hadden probleem met installeren vaatwasser omdat afvoerslang te kort was. Medewerker Handyman ginnekeweg Breda nam de tijd om goed te luisteren en mee te denken. Toen hij even iets moest nazoeken en ik even in de wacht gezet werd hoorde ik hem vrolijk fluiten. Heerlijk zo’n medewerker!

Beetje een teleurstellende ervaring

Ik wilde het product in de winkel ophalen, maar die was dicht (om 14:00 's middags) omdat de winkeleigenaar ergens anders heen was ofzo... Het product zelf bleek niet in een verpakking te zitten, maar gewoon een los voorwerp te zijn. Het had daardoor een beetje een tweedehands uitstraling. Als cadeautje daarom minder leuk om te geven.

Verkeerd product geleverd

Jammer voor het eerst niet tevreden. Foutief artikel geleverd. Doe het toch maar mee. Het is geen Miele telescoopbuis... Op pakbon staat telescoop met iets van vierkant.. Er is niets vierkant aan geleverd product. Dus pakbon klopt ook niet.

Uitstekend, vriendelijk en snelle service

Mijn bestelling was direct gereed en op te halen bij mij om de hoek!

De man die mij hielp was zeer handy!

Snel besteld en het staat klaar om op te halen

Ik had een ovenlampje nodig. Makkelijk te bestellen in de lockdown. Vervolgens heb ik het gelijk kunnen ophalen. Het stond al klaar en kostte weinig tijd. Erg prettig.

Fijn dat de Handyman er is

Een winkel geheel gevuld met artikelen die je nergens anders in zo grote getale bij elkaar kunt vinden. Ook nu met click en collect een prima oplossing voor veel huishoudelijke ongemakken!

Gemakkelijk bestellen!

Geweldig goed!

Snelle en fijne service!

Binnen 10 minuten gereed staan na click &collect via website, altijd vriendelijk en fijne service!

makkelijk en snel

Bestellen via web service gaat makkelijk en snel. En je kan zien wat er op voorraad is en levertijd bij winkel of thuis

Overzichtelijke website en snel in de winkel. Na mailtje van Handyman direct opgehaalt

perfect.

Bestellen gaat duidelijk, bezorging binnen 2 dagen en alles goed verpakt, dus alles perfect.

Goed artikel prima prijs.

Gewoon zoals altijd, ook nu de helpende Hand(yman)

Jammer dat de winkel door de Lockdown niet gewoon open kon zijn, maar via de website bestelling geplaatst en zeer snel beschikbaar aan de deur. Top!

Uitstekende webshop

Uitstekende service en snelle levering

Prettige sfeer en een vakkundige leiding in WC Bloemendaal

Men weet precies waarvoor je regelmatig komt.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ