Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Betaling achteraf via After Pay . Dus nadat je product hebt ontvangen en beoordeeld .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering Goede prijs/kwaliteit

Bezorger houdt zich niet aan de juiste bezorgtijden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geen

een goed product werkt heel netjes een verlengstuk van powerbank naar mobiel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en nette levering. Perfect als je losse onderdelen zoekt. Dit was de eersye maar zekerniet de laatste keer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, duidelijke informatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoop en snel

Pluspunten

Geen of wellicht het hebben van voorraad van beide producten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke website, waar je snel kunt vinden wat je zoekt. En snel in huis top

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik had online besteld en zou een mailtje krijgen als het in de winkel klaar lag. Toen ik na 1.5 week toch maar even binnen liep lag het al ruim 1 week klaar maar was er niets gestuurd. In het systeem stond dat dit overgeslagen was! Wat een onzin

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Professionele afdoening. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, accuraat en vriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snellen levering

Is wel prijzig bij HP zag ik naderhand dat die wel goedkoper zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelheid, correctheid

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Scherpe prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vorige week stofzuigertje voor mijn dochter besteld. Ze is erg erg blij mee. Wat ik alleen miste was de stoffer en blik maar bleek naar contact te hebben gelegd niet meer erbij te horen en dat was nog niet aangepast op de website. Alsnog heb ik de stoffer en blik nageleverd gekregen en vandaag mogen ontvangen. Ik vind dit een top service. Een service die je tegenwoorsig weinig ziet

Echt een verbeterpunt is het niet maar is wel handig als de informatie op de website klopt :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als iets niet op voorraad is bestelt de Handyman het onmiddellijk en kan je er van op aan dat het bestelde binnen korte tijd afgehaald kan worden. Superservice!

Meer filialen openen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel, duidelijk en groot assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede product informatie op de website. Prijs is prima en de levering waarachtig snel!

slechter dan verwacht

Na bestelling van de hetty kinderstofzuiger ging er het 1 en ander mis. De onderlinge communicatie kan beter. Ik had er voor gekozen om mijn bestelde product in een winkel op te halen, zij gingen er van uit dat dit product standaard in het assortiment zat maar dit was niet zo. Dat zorgde er voor dat toen ik het product wilde ophalen ik voor niks was gekomen omdat de stofzuiger niet in de winkel was. Vervolgens heeft de man in de winkel online de bestelling gedaan en zou het binnen 1-2 dagen worden opgestuurd naar mijn thuisadres. Achteraf bleek dat het niet op voorraad was, maar daar kwam ik pas achter nadat ik zelf gebeld had. Heb de stofzuiger nu gekregen gelukkig, maar aangezien het een kadootje was, kwam dit niet echt handig uit allemaal .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Via internet: lekker handig en snel

Kan niet beter

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering !

N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik wist niet goed wat voor een filter, een Hepa, ik nodig had. De man van de chat heeft van alles opgezocht, maten gevraagd, de juiste link naar het juiste artikel doorgestuurd en dat was gewoon het goede en juiste Hepafilter. Ik heb het binnen de kortste keren ontvangen en het werkt uitstekend. Dus mijn hartelijke dank.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima niets op aan te merken.

Zou niet weten wat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel onderdelen op voorraad en supersnelle levering!

Niets

3 Eikdonk