Filtre

Zeer goed geholpen

Vriendelijk en meedenkend.

Makkelijk te bestellen en snel in de winkel

Wordt netjes gebeld dat ik mijn bestelling kon komen ophalen

Snel en handig

Ik had één klein verloopje nodig. Die was bij Handyman snel gevonden. Elders op internet echt wel goedkoper. Maar omdat je kunt afhalen, bespaar je de verzendkosten.

Duidelijke website, snel geleverd. Prima.

De koffiepot was stuk. Snel aan de hand van het type-nummer via de website een nieuwe besteld. De volgende dag al in huis. Dat noem ik nog eens service.

Juiste product voor een prima prijs

We waren op zoek naar een stofzuigerslang van het merk Miele. Deze bleek online enkel bij de Handyman nog voorradig. Na het bestellen werd het pakket snel geleverd. Helaas waren we niet thuis, maar het pakket later bij een ophaalpunt kunnen afhalen. Helemaal blij met een stofzuiger die het weer goed doet!

Kleine winkel maar prima spullen en goede uitleg

Via internet besteld en via de winkel geleverd. Vlot en efficient

Ondanks dat de website expliciet vermeldde dat het onderdeel op mijn senseo HD7810 niet zou passen, gaven de duidelijke foto's aan dat het om hetzelfde onderdeel ging. Omdat ik de senseo al uit elkaar gehaald had kon ik de foto's goed vergelijken met de defecte terugslagklep. Kennelijk is het binnenwerk van de HD7810 niet altijd hetzelfde.

Vriendelijk en deskundig

Medewerker wist precies wat ik nodig had, dus prima.

Goed geholpen

Ik had de producten via internet besteld en ik had aangegeven dat ik de spullen in de winkel zou afhalen. Ik ben goed geholpen want de medewerker heeft gelijk het bestelde onderdeel geplaatst op mijn apparaat. Daar was ik heel blij mee want het was even uitzoeken hoe het onderdeel geplaatst moest worden.

gewoon goed, zoals het hoort

Ik vind het heel erg fijn dat we door handyman niet hele apparaten weggooien maar met onderdelen verder gebruiken. Scheelt een hoop afval en produktie van nieuw! Dus ik ben fan van deze winkel!

Prima afhandeling van de bestelling.

Duidelijk /goed / snel

Prima duidelijke website. Product goedkoper dan elders. Snelle verzending Kortom super tevreden!

Zeer goede prijzen een snelle levering

Precies de producten die ik zocht, goede beschrijving, goede prijs en de volgende dag aangekomen

uitstekende snelle levering

Daar waar andere bedrijven het product niet of niet snel kunnen leveren was het via Handyman binnen 24 uur in huis. En zelfs no 6 cent goedkoper als bij een niet nader te noemen concurrent

goede prijs en produkt, snelle levering

goed produkt voor een goede prijs

Gewoon goed!

Snelle levering, gekregen wat ik besteld had, gewoon helemaal goed!

super bediening

De medewerker wist meteen wat ik moest hebben. zijn antwoord was dit heb ik niet op voorraad maar morgen wel, en je kunt het ook thuis laten bezorgen. super.

Alles keurig geregeld

Levering was prima en op tijd.

Gewoon goed

Snel en volledig geleverd

Snel en volgens afspraak

De afhandeling ging razendsnel en de aflevering vond precies op de afgesproken tijd de volgende dag plaats.

Honeywell deurbel

Mooi compact formaat deurbel, werkt goed. Zes melodieën, volume knop hard en zacht. Zit ook nog een klein lichtje in , als deurbel gaat knippert deze. Tevreden met deze nel

Toppie

Snelle levering en duidelijke website

De communicatie, dat is later wordt geleverd kan beter of duidelijker.

Volgende dag geleverd

Onderdeel voor mijn stofzuiger besteld en vplgende dag al binnen. Mijn oude beestje doet het weer.

Goed verpakt maar een beetje laat

goed geleverd maar een beetje laat drie dagen

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ